writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 6. del

clock-img

27.11.2009, 16:42

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Dudi, a ti jih pošljem? Drugače so najbližje kraške lekarne v Postojni. Če želiš, grem čez pol ure v mesto pa ti lahko vržem v kuverto.

clock-img

27.11.2009, 16:44

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

maja kolk pa so?
Pa najbrž ne bi dobila jutri a ne ker je sobota pa pr nas ne nosijo poštarjiuser posted image

clock-img

27.11.2009, 16:48

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

maja kolk pa so?
Pa najbrž ne bi dobila jutri a ne ker je sobota pa pr nas ne nosijo poštarjiuser posted image

Nimam pojma, ker je moj prnesu. Par evrov najbrž. Ja će ne nosijo ne boš dobila. Pri nas tudi ne nosi, sam če vem, da bom kej dobila, grem kr na pošto iskat.

Lahko pa sedeš v rdečo kripo in prieš še na kofe...al pa kej druzga. Pa nrj še g. dudek pride, da bo otroke mirkal, dokler bova klepetali :)

clock-img

27.11.2009, 16:53

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ma ja g. dela user posted image ...sej bi naročila če bi kdo šel na tisti konec pa ne gre noben...

clock-img

27.11.2009, 16:54

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Leela, greš mogoče ti kej do vaših ta vikend?

Dudi, mogoče bi ti ona do logatca lahko dostavla.

clock-img

27.11.2009, 17:00

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Aha lahko ji pa sms pošljem...

A pa lahko to dam tud če mal kašlja,kako si ti dajala?

clock-img

27.11.2009, 17:02

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jst sem ji dala, ko je imela sluz in ni mogla izkašljat. Po mojem če normalno kašlja ni potrebe. Lahko mu sam mal namažeš s tistim...nevemkakosereče.

So pa prdci po tej svečki kr zaželjeni....odišavijo prostor user posted image

clock-img

27.11.2009, 17:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

a z materino dušico?

clock-img

27.11.2009, 17:07

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jst imam eno mazilo z eteričnimi olji, ki tudi nos odpirajo. Čaki, grem pogledat kaj je noter.

clock-img

27.11.2009, 17:08

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

vsebuje borovo olje, evkaliptusovo olje in kafro.

morm it...alarmi

clock-img

27.11.2009, 17:11

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ma ne sej ni sile,bom si pa naslednjič vzela ko pridem v Po 

clock-img

27.11.2009, 20:05

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dober večer

clock-img

27.11.2009, 20:16

clock-img

majuška10

pencil-img

554

čer punce!! kako ste kaj, upam da ste vseeno lepo preživele tale turoben dan..
dejte mi povedat,... a vaši dojenčki  kej spijo na trebuhu? naš se že ene par dni sam naštima na  trebuh, jst ga pa pol popravljam na hrbet ali bok,... sej ne vem ali je to prav, oz. ok, user posted image user posted image user posted image  , danes se je isto naštimal na trebuh pa sem ga pustila...

clock-img

27.11.2009, 20:18

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

no, pa smo ga dali spat...nekaj sicer še stoka, a upam,da bo kmalu že v deželi sanj, ker jst sm tko zmatrana, da komi gledam. Je bil tečka več al manj cel dan, tale vročina ga je očitno čist zdelala user posted image Mu nič ni bilo prav. Med rihtanjem za spat se je pa itak drl, kar so mu dala pljuča (zanimivo v banji pa ničuser posted image ). Pa še tole s svakinjo zraven....kar ne morem nehat mislit na to. Je bila moja mami danes pri njej, pa pravi, da se kar v redu drži zaenkrat...a verjetno bo vse skupaj še prišlo. Katmat, hvala za tvoje besede user posted image .

Pomoje  bom kar hitro padla v posteljo, ker itak nič več ne morem.

clock-img

27.11.2009, 20:21

clock-img

majana79

pencil-img

8822

majuška, naš noče, začne potem takoj kravice past, ampak ti ga kar pusti, to ni nič narobe, mu že tako paše. Saj mi tudi spimo na trebuhu user posted image

J. kar noče zaspat, se spet matra v posteljici...

dudi
, a nista še šla na RD?

clock-img

27.11.2009, 20:27

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

majuška pusti ga na trebuščku če mu paše...zdej ma že močno glavico in ne more se nič zgodit.

majana pol okrog 21h bova šlauser posted image

clock-img

27.11.2009, 20:37

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Hana pa danes praznuje polletnico!!!!user posted image user posted image user posted image

Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image  

Večer babuške!
Kaj kj dogaja? Nekam mrtvo je danes tle, ali se mi samo zdi?
Anej spi že od 19h,..ker ni imel pop. spanca, pa smo ga dali kar prej spat, kot ponavadi, ...no sj sam pol ure prej, je bil že tolk zmučen da ni mogu gledat. Smo se danes malo potepali popoldan, po Aut,...pa pr nas v trgovinah, pa je minil dan.

Jutri mam napovedane obiske, pride sestrična z družino in malim tolk starim kot naš mišek,...to bo spet zabavno gledat, kako se gledata in božata in govorita en drugmu. user posted image  Pa bom naredla obložene kruhke v pečici, pa šunka-sir-zelenjavno solato z majonezo, pa še kaj zravn...in kokosove lunice pecivo. Tk da za dopoldan mi dela ne zmanjka,...se bo pa lubi igral z Anejem ta cajt,..pa šel na kak sprehod, če nebo dežja seveda.

Drgač, pa sumim da bojo kmalu zobki zunaj, ker vse tako rine v usta, kar zdaj en cajt ni delal, pa zdaj spet,..pa tečko je bolj kot običajno, občutljiv, jokcast. Čist nenavadno zanj, res.

Jst sem nama pa danes kupla šampanjec, mama sladko, slano za jest....bo treba narest lep večer. user posted image  Ko se mi zdi, da kar dnevi letijo ob teh nadobudnežih in je treba izkoristit cajt, kakor se le da,...konec koncev sma včasih bla le mi2,...zdaj smo pa 3je.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

27.11.2009, 20:41

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

dudi...a bo kej adventnega okrasja?

clock-img

27.11.2009, 20:41

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

poki user posted image user posted image user posted image čim lepši večer user posted image
A maš za tele lunice kak recept?

clock-img

27.11.2009, 20:42

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

dudi...a bo kej adventnega okrasja?

Bo bo ... samo ne vem kdaj mi bo kej uspel nardit... pa še kakšno robo bi mogla it kupit.Na koncu si ga bom pa kupila user posted image

clock-img

27.11.2009, 20:50

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

poki user posted image user posted image user posted image čim lepši večer user posted image
A maš za tele lunice kak recept?

Hvala! user posted image

Kokosove lunice so čist enostavne za narest. Rabiš Jaffa piškote, ki jih prerežeš na polovičke. Pol pa skuhaš puding iz 1/2 l mleka, 2 vanilna pudinga, mal ruma-po želji, vanilni sladkor, 4 žlice sladkorja. Pol pa samo polovičke namažeš s to pudingovo maso in pokriješ z drugo polovičko Jaffa keksa in vse skup-stranice lunic povaljaš v kokosovi moki.
Enkratno za videt in slastno za ugriznit!!! user posted image user posted image user posted image  Pa še enostavno za narest, aneda? user posted image

majuška10, mi zadnji teden spimo na trebuščku, se kr obrne in mu tako najbolj paše. Ne pa čist skos, kakor kdaj. Če pa noče spat, pa pase kravice,..pol pa ni luštno. user posted image  Ga je treba pa it obrnit.

clock-img

27.11.2009, 20:54

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

mmm sliši se dooobro...bom poročala ko to nastane pri nasuser posted image

clock-img

27.11.2009, 21:00

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Super Dudi, le sprobaj, otroci bojo sigurno slastno mljaskali! Lahko pa tud nardiš z čokoladnim pudingom, če ga imajo rajši,...jst bom ju3 tud prvič sprobala ta recept,...je pa iz revije Hrana in vino,...zmeraj kupim...oz. lubi m kupuje...ker pol ve da bo neki slastnega na meniju! user posted image

clock-img

27.11.2009, 21:02

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image ......user posted image

Nč zdaj pa grem...čaouser posted image

clock-img

27.11.2009, 21:18

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

čao Dudi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem