cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 6. del

clock-img

28.11.2009, 11:45

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

pozdravljene...

evo še ena sprememba za seznamček... zdej vem zakaj smo zadnji teden neprespani... prvega zobka smo dobili 21.11., par dni za tem (27.11.) pa so pokukali ven še 3-je... in sicer zgrnja leva in desna dvojka, pa še spodnja enka... zdej sem pa že skoraj pripravljena na zrezke user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 28.11.2009 11:46:23 >

clock-img

28.11.2009, 11:50

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image user posted image Gaja...zdaj pa veselo spat user posted image

clock-img

28.11.2009, 11:51

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image Gaja...zdaj pa veselo spat user posted image

he he he... kaj bi dala... spanje traja čez dan natanko 5-10 min, zvečer pa še vedno prva runda cca 3 ure, vse ostale po eno uro user posted image komi čakam da bo mela že vse zobe, da se mogoče kej naspim user posted image

clock-img

28.11.2009, 11:51

clock-img

lake

pencil-img

3955

Jst sm tud dala oprat cunje, in ene pobrala. Jih je treba še zlikat. Venček sm tud nardila, ga bom pol slikala, pa prleprla. Popoldan greva pa z Tajo k prjatlci, ker je neki depresivna, pa nebi bla rada sama.

Kako nej ji nardim piščančka? Popčem, al kako si ti to mislna skuhat Dudica.

clock-img

28.11.2009, 11:52

clock-img

lake

pencil-img

3955

Blu user posted image user posted image user posted image za zobke. Taja je še vedno brez. 

clock-img

28.11.2009, 11:53

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Blu user posted image user posted image user posted image za zobke. Taja je še vedno brez. 

ne obupaj... pol bo pa tko k Gaji v 1 tednu zrastl pol zob v ustih :D

clock-img

28.11.2009, 11:57

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

lake jaz mu ga bom skuhala kar skupaj s krompirjem...pomoje je bolj mehek kot če ga pečem a ne...pol pbom pa meso zmiksala krompir pa pretlačla in skupaj zmešala,pa mogoče še korenček.

clock-img

28.11.2009, 11:58

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

lake no dej slikco...jaz zdej gledam po netu kakšnega naj si nardim

clock-img

28.11.2009, 12:06

clock-img

lake

pencil-img

3955

user posted image

No evo moj venček.

clock-img

28.11.2009, 12:07

clock-img

Anonimen

evo bajta zglancana, prah pobrisan, pajki oddstranjeni, pajčevina omedenauser posted image , dva pralna stoja oprana in obešena, tretji se pereuser posted image kosilo se bo šlo kmalu pečt, samo še malo počakam, otroc na futran in so pridni, en gleda risenke, druga mu pa nagajauser posted image je že začela označevat svoj teratorij, madonca bo T. tepenuser posted image user posted image

jz mam pa mal pavze ker me čaka se kup cujn za speglad, tako da bom še to danes naredila potem pa fertikuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem pridna, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se sama pohvalim, k me drugi nočjouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2009, 12:08

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

iii kok je lep...super user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2009, 12:08

clock-img

Anonimen

user posted image

No evo moj venček.

a si ga sama naredila .....

clock-img

28.11.2009, 12:10

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Jaz ga bom pa pol k moj pride tko da do večera vam ga pokažem 

clock-img

28.11.2009, 12:16

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

full lepo si nardila venček user posted image user posted image user posted image

jz sm pa dons tko lena.. zdej sem muffine spekla, pa se mi nič več ne da-... pa še ta moreče vreme, spet dež

clock-img

28.11.2009, 12:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

full lepo si nardila venček user posted image user posted image user posted image

jz sm pa dons tko lena.. zdej sem muffine spekla, pa se mi nič več ne da-... pa še ta moreče vreme, spet dež

men je pa všeč dež, ker mi sinko nič vn ne tiši, sam tečen je pa ful, ker je že cel teden v hišiuser posted image tako da bomo počas šli za mal več časa mal vn, sam upam da bo šel v ponedeljek v vrtec k če ne bom v idriji na gričku pristalauser posted image user posted image

clock-img

28.11.2009, 12:20

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Jaz sm tud hotla neki spečt.pa bom mogla itak še prej v trgovino,se moram spomnt kaj bi 

clock-img

28.11.2009, 12:21

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

cveka a pr vas ne pada dež user posted image

clock-img

28.11.2009, 12:23

clock-img

lake

pencil-img

3955

Jst sm tud pridna, pa še mal sesam zraven. user posted image

clock-img

28.11.2009, 12:25

clock-img

Anonimen

ma neki pada, tako da je za en klinc, zato mi pa T. ne rine vn, sam bomo popoldne vseeno šli mal vn sam da ne bo lilo pa bomo šli en krog, al bo pa možek ga vzel s sabo k bo šel po dračje da se mal nadiha svežga zraka, pa da ne bo tojk tečenuser posted image

clock-img

28.11.2009, 12:26

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

Jaz sm tud hotla neki spečt.pa bom mogla itak še prej v trgovino,se moram spomnt kaj bi 

jz sm iskala po netu recepte da bi neki nardila s sestavinami k jih mam doma user posted image

clock-img

28.11.2009, 12:26

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ma neki pada, tako da je za en klinc, zato mi pa T. ne rine vn, sam bomo popoldne vseeno šli mal vn sam da ne bo lilo pa bomo šli en krog, al bo pa možek ga vzel s sabo k bo šel po dračje da se mal nadiha svežga zraka, pa da ne bo tojk tečenuser posted image

aja se mi je zdel čudn da greste ven k tok dež pada...

clock-img

28.11.2009, 12:27

clock-img

Anonimen

Jst sm tud pridna, pa še mal sesam zraven. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da te pohvalim

jz sem to že vse naredilauser posted image

clock-img

28.11.2009, 12:27

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

jz sm iskala po netu recepte da bi neki nardila s sestavinami k jih mam doma user posted image

ja jaz bom najbrž unu kot sem zadnjič iz borovnic pa mi jih je zmankal in jih bom šla kupit ker moram še it itak v trgovino

clock-img

28.11.2009, 12:37

clock-img

Anonimen

men je pa glihkar tast dal t repotničk user posted image user posted image user posted image user posted image s čim sem si zaslužilauser posted image user posted image user posted image user posted image pojma nimamuser posted image

niko smo utrudili in že skoraj spiuser posted image

modrookica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke mi imamo šele nega smo ga zadnjič dobili, tako da čakamo še enega k bo kmaluuser posted image

clock-img

28.11.2009, 12:44

clock-img

Anonimen

evo nika spiuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem