writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 6. del

clock-img

03.12.2009, 16:07

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

cveka tisto se dolg zbira do 31 marca

clock-img

03.12.2009, 16:09

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

punce, mentor mi odpisal, da je moja diploma ustrezna za oddajo!!!!!

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veseli debeli sloni!user posted image user posted image user posted image  meša se mi! sicer ni šans, da bi mi jo "vezali" do jutri, a vseeno... naslednji teden jo oddam, po novem letu bom imela pa zagovor... saj tam, pravijo, tako ali tako vsakega spustijo čez!

ju-hu! kar pleše se mi! (kljub utrujenostiuser posted image )

Uaaaaaaaaa!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam! Ful dobra novicauser posted image

clock-img

03.12.2009, 16:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

cveka; jst tega neupam delat...se bojim da nebo preveč preslano,ampak se spomnim,ko je mami delala moji sestri sam je bila stara skoraj 5 let...vodo je prekuhala in dala malo soli(pomoje je bolje da daš manj soli kot pa preveč)probaj in po okusu naredi!

aha pol sam prekuhaš vodo s soljo in to je to, bom šla prc narest, mi je T. šest ampulc spil, pa k je tojk dragauser posted image

prekuham en liter vode, vanjo dam pol male žličke soli. jo tudi pripravljam doma, ker jo gre ogromnooooo.

clock-img

03.12.2009, 16:17

clock-img

Anonimen

cveka tuki imaš postopek;
Pripravimo jo lahko sami: zavremo 1 liter navadne vode z 1 poravnano čajno žličko kuhinjske (morske) soli. Po ohladitvi raztopino pretočimo v 20 ml silikonske stekleničke, ki so nam zaradi priročnosti »stalno pri roki«. Slanico hranimo na sobni temperaturi, skuhamo jo nekajkrat na teden. Silikonske stekleničke (brez plastičnih zamaškov) 1-2x mesečno prekuhamo (steriliziramo). Zamaške namakamo v raztopini pralnega detergenta in nato speremo pod tekočo vodo.

sem si sprintala, k je možek reku da raje ne bi reskeruuser posted image ampak bom vseeno naredila, če ne druzga bo za T. da bo piluser posted image

clock-img

03.12.2009, 16:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

cveka tisto se dolg zbira do 31 marca

uff to je pa dolga user posted image bom še jaz zbiralauser posted image jaja sej vem papigauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 16:33

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

a gre katera na prižiganje lučk? razmišljam, da bi midva šla...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

03.12.2009, 16:38

clock-img

Anonimen

Pripravimo jo lahko sami: zavremo 1 liter navadne vode z 1 poravnano čajno žličko kuhinjske (morske) soli. Po ohladitvi raztopino pretočimo v 20 ml silikonske stekleničke, ki so nam zaradi priročnosti »stalno pri roki«. Slanico hranimo na sobni temperaturi, skuhamo jo nekajkrat na teden. Silikonske stekleničke (brez plastičnih zamaškov) 1-2x mesečno prekuhamo (steriliziramo). Zamaške namakamo v raztopini pralnega detergenta in nato speremo pod tekočo vodo.

sem si sprintala, k je možek reku da raje ne bi reskeruuser posted image ampak bom vseeno naredila, če ne druzga bo za T. da bo piluser posted image

kaj pa bi reskiral ? se ti ne zdi, da gre skozi nos še kaj hujšega kot voda in sol ? recimo po bazenih ?

clock-img

03.12.2009, 16:39

clock-img

majana79

pencil-img

8822

k.tja gre user posted image pri nas so jih že prižgali, se lepo promenada vidi 

clock-img

03.12.2009, 16:40

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mi si ne upamo v množicouser posted image

user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 16:43

clock-img

Anonimen

jz ne grem sm predeleč, pa še bolni smo vsi, to je bolj za vas k ste v LJ. bliz centrauser posted image

clock-img

03.12.2009, 16:44

clock-img

lake

pencil-img

3955

Berejo lahko že sedemmesečni dojenčki!Punce hitr v shoping.

Men je uspel še clo kopalnico pospravt, Tajo sm mogla pa zbudit, bi še kr spala, pol bo šla pa spet ob 11h spat.

clock-img

03.12.2009, 16:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

kaj pa bi reskiral ? se ti ne zdi, da gre skozi nos še kaj hujšega kot voda in sol ? recimo po bazenih ?

ma sej vem, sam zdej mam recept in bom naredila sama k vsak teden kupovat dve škatli je pa mal prevečuser posted image  

bom najprej probala na seb da ne bo preslano potem pa bom navalila na nikouser posted image

clock-img

03.12.2009, 16:48

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Sej boste šli pa jutr popoldne v mesto pa jih boste vidl, mi tut ne gremo.

clock-img

03.12.2009, 16:50

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Jaz mam pa sterimar za kar nekaj časa...mam enga za T in enega za Maja...in full našpricam notr da teče iz vseh strani ven user posted image

Lučke bomo šli enkrat gledat sigurno samo danes ne

clock-img

03.12.2009, 16:52

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

po tem, ko sem pojedla, se mi niti najmanj ne da it ven... pa odkrila sem neki novega za jest - plasmon piškot pomakam v nutello user posted image user posted image user posted image

M. pa se približuje posodam z mačjo hrano... ajej. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

03.12.2009, 16:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

po tem, ko sem pojedla, se mi niti najmanj ne da it ven... pa odkrila sem neki novega za jest - plasmon piškot pomakam v nutello user posted image user posted image user posted image

M. pa se približuje posodam z mačjo hrano... ajej. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pazi maček, izivalec prihajauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 16:59

clock-img

lake

pencil-img

3955

Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano.... user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 17:00

clock-img

majana79

pencil-img

8822

lake, sem isto pomisla user posted image  user posted image

clock-img

03.12.2009, 17:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano.... user posted image user posted image user posted image

jz jo ne stradam, je danes T. stradal k mu je baby piškot spajsenla in ga celga pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image T. je pa kr pihal od jeze, je isto naredila k T k je bil tojk star je svakinji krof tako spajsnu in ga pojeduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 17:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 17:06

clock-img

lake

pencil-img

3955

jz jo ne stradam, je danes T. stradal k mu je baby piškot spajsenla in ga celga pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image T. je pa kr pihal od jeze, je isto naredila k T k je bil tojk star je svakinji krof tako spajsnu in ga pojeduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kako je ne stradaš, ona si je mogla tud sama vzet piškot, ker ji ga ti nisi dala user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 17:08

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Ja kako je ne stradaš, ona si je mogla tud sama vzet piškot, ker ji ga ti nisi dala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 17:12

clock-img

Anonimen

k ga včeraj ni hotela, pa sm misenla da ga ne mara, danes je pa kradlauser posted image

clock-img

03.12.2009, 17:14

clock-img

lake

pencil-img

3955

Ja hrana od soseda je vedno boljša. 

clock-img

03.12.2009, 17:19

clock-img

Anonimen

Ja hrana od soseda je vedno boljša. 

itak, sej T. tud hod raje k tašči na kosilo, kot da bi doma jeduuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem