Mornin'
IZVIRNO SPOROČILO: onur
_Katja_, naslednjič ti priporočam, da preizkusiš še kakšno drugo osmico, bolj manjšo. Vsaj meni je bolj prijetno. Se mi zdi, da je na Grahovem brdu ratalo vse preveč industrijsko.
Kjero pa priporočaš? Jaz nič ne poznam.... Povej, si bom zapisala za drugič. Sem gremo tudi ker ena znanka pomaga. Ampak ne bi imela nič proti, če gremo bolj pogosto ven jest in še kam drugam:D
Andromeda: super za osvojenega Jakoba. Mi smo se v soboto odločili in šli na Jakoba nad Medvodami. Sem pa tudi gledala kaj vse imamo še za prehodit: Jošt in Jakob nad Kranjem sta med prvimi. Smo pa kar odprava.....hehe....Nace kakor ga piči, včasih pridno hodi naprej, včasih ga pa zanima vse ostalo in nikamor ne pridemo.
Glede
ginekologa: jaz imam zdaj drugo. Ampak pri obeh je bil enak sistem. Prideš v ordinacijo, se pogovoriš in greš potem slečt. Je pa res tole malo smešno....ampak morš vzet tako Andromeda, da ste tam vse na istem. Če je kakšna nerodna situacija se vedno spomnim na porodnišnico zdaj pri Jakcu. hehe. Vizita, en hud mlad dohtar in ful enih praktikant, in jest noge narazen un pa razlaga....hehe...
Bethany: sem se prov nasmehaja temu penjenju čez moža. Hehe. Ja moj je že tak. Mislim recimo bunde mu ne bi zdaj oblekel, ampak kakšne dolge rokave preveč ali premalo pa komot. Da o barvah ne razlagam....španska vas mu je kaj paše skupaj in kaj ne

Dobr, da imam fanta, da ne komplicirata, če kdaj kaj ne štima
Pomar*anča*:

Sem vesela zate!!!
Potem imaš zdaj spet čas, tako da lahko pade kaka kavica. Itaq grem verejtno kmal spet kej v vrtec pogledat, pa ti prej sporočim.
Zdaj pa šibam jest, potem pa z Jakcem pičiva nekam hodit.
Lep dan!
K
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.