Hello!
Dario je danes že bolje (pravzaprav je bil že včeraj popoldne čisto ok) in glede na to, koliko je bil dppoldne naspidiran in nagajiv, mi je bil kar malo žal, da ni šel zjutraj v vrtec
Prejle še z eno sosedo in njeno leto in pol staro punčko skupaj na sprehod, pa v en lokal, kjer imajo otroška igrala na kavo, tako, da je še en babji čvek padel. dario sedaj sladko spi, jaz pa študiram, kaj skuhat za kosilo.
misija kahlica - naš ni e nič zainteresiran za opuščanje pleničk, včasih mu snamem plenico in je malo brez, na kahlico sploh ne mara it, wc nastavka pa se po 10 sekundah naveliča...bo že, ko bo...
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24
Z mojim se pogovarjamo o novem
, sam nama tašča že spet nagaja ker je stanovanje obljubljala že ne vem kolko let zdaj pa nekaj jamra, tako da boma verjetno mogla kar nekaj svojega poiskat pa dovolj daleč vstran od nje da je nebo treba vsak dan gledat
. Ne vem no ne razumem takšnih ljudi, pa nebi rekla da nebi mela kam it pa imajo svojo hišo in to ne kako malo ampak prav lepo. No pa škoda besed.
Če se s taščo ne razumete in je taka, kakršna pač je, je bolje, da greste na svoje in ja, čim dlje od nje

Lahko se zgodi, da vama podari tisto stanovanje, ki ga ona pač ne rabi, na koncu pa vama tako nagaja, da vama bo slej ko prej žal, da ste v taki situaciji in konec koncev taka "podarjena" stanovanja postanejo še dražja od kredita
No, sedaj pa grem res za štedilnik, da se ne bo Dario prej zbudil, bo zihr lačen kot volk.