čao!
Punce, sama sem doma
Je kr čudno. Oba fanta v vrtcu. Jaka bo danes probal že spat. Upam, da zaspi. Zjutraj se dere na polno. So šle še meni danes solze ko sem odhajala iz vrtca
No Nace se pa ne upira več. Vsako jutro sicer reče, da ne gre v vrtec, ampak joka ni več.
IZVIRNO SPOROČILO: onur
Malo me je strah, ker gre jutri Petja v vrtec in da ne bo kaj nosila domov. Trkam. _Katja_, kako je bilo pri vas s tem?
Ni bilo grozno. Mislim smo smrkali pa tko, ampak ni bilo tolk hudo. Sem imela Naceta pozimi, od ene 20 decembra do 20.januarja doma. Jaki je imel 2 xbronhialitis in smo potem NAceta ven vzeli. So bili pa takrat itaq prazniki, pa potem januarja smo šli smučat in sem ga itaq misnla 1 teden prej ven vzet. Aja točno zdaj se spomnim, prej sta bila 1 mesec zdrava, na smučanju sta imela pa oba vročino. Murfi. Smo pa imeli napravo za kisik merit s sabo, tako da nisem bila v skrbeh. No sem malo zašla....prinese kaj domov, ampak tolk hudo ni. Sem ju pa pozimi filala z vitamini, pa zunaj smo bili dosti. Se pa potem prej prekuži in mogoče ni tak šok, ko gre potem drugi v vrtec

Bomo vidl.
IZVIRNO SPOROČILO: onur
Pa še eno ?, ker sem firbčna. _Katja_, kaj pa delaš?
V šoli. Letos sem v podaljšanem bivanju. Pa par ur knjižnjice bom še imela. Drugače sem pa prof.športne vzgoje. Samo je vse polno...
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Evo, tudi mi smo prestopili iz jasličnega oddelka v vrtčevski, sedaj je mislim, da v kombinirani skupini, pa me zanima če katera ve, kakšna je pravzaprav razlika med 2. starostnim obdobjem in kombinirano skupino? Razen, to, da je v našem vrtcu razlika v ceni: polna cena 2. obdobja je 351,36 EUR, kombiniranega pa 410,24 EUR, 1. obdobje, kjer je bil do sedaj pa 457,79 EUR. No, nekaj manj bo, ampak sem mislila, da bo občutno manj, pa ni taka razlika...
Čudno tole. Mogoče je kombiniran dražji, ker je še nekaj otrok iz 1.starostne skupine. Pojma nimam.
Je pa drugače fajn, ker zdaj ko imam dva v vrtcu plačujem manj, kot lani ko je bil samo Nace. 2. otrok je oproščen plačila + če imaš dva otroka v vrtcu se plačilni razred zniža za enega.

Fajn, a ne?
Kletvice: hehe pri nas je zaenkrat samo "bemti sunce". Sliši pa strica. Midva načeloma ne preklinjava, včasih pa tudi kaj uide.
Zaprtost: Jaz mogoče en dan ne grem, ko gremo kam. Drugače nimam težav. Zjutraj spijem na tešče kavo in grem. S prebavo imam res srečo.
Besedne pogruntavščine: so res simpatične tudi pri nas.

Se človek od srca nasmeje.
sončnica: dobra si da folgaš takole, ko si velikokrat sama.
poli: WB!
Vikend je bil fajn, smo imeli v soboto piknik za 40 let. V nedeljo smo si pa izposodili prikolico za na kolo in šli s kolesi od Gozd Martulka do Belopeških jezer. Tamaledva sta uživala notr, edino skoz sta se nekaj cufala. Jaka je lump, ker se ne zna drugače branit, kot da ugrizne.
Lep teden!
K
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.