Hello!
IZVIRNO SPOROČILO: watershine
sem si pa privoščila prenosnika ker ga res rabim za to presneto diplomsko ki se že vleče v nedogled.
Zagotovo se ti ne vleče tako dolgo, kot se meni, absolventa sem vpisala leta 2007, tako da

In vedno najdem sto in 1 izgovor - od nosečnosti, poroda, porodniške, pa do 2. leta sem bila s tamalim doma (vmes sem vsaj večino izpitov spucala, mi je še 1 ostal), poleg tega mam zaradi dvopredmentega študija 2 diplomi. Poleg tega so prfoksi na FF tako "super", ko si najdeš mentorja, moraš sam predlagati temo, napisati tezo in takrat se šele začne oz,. se zgodi tudi to, da je tema že zasedena, ampak na filofaxu so profesorji taki sadisti, da ti tega niti ne povedo, šele ko jim oddaš tezo, se primejo za glavo in rečejo: "Kolegica, tale tema je že zasedena, kaj novega se spomnite." in bog ne daj, da bi ti to prej povedal. Sem šla že 1 leto nazaj do profesorja s konkretnimi temami, pa mi je le rekel, da naj napišem tezo in se potem pogovarjamo, sploh mi ni hotel povdat ali je tema še prosta, kater bastard
No, sem se morala malo glede tega spihat.
Pa glede
ideje za kosilo - mi bomo danes jedli piščančji paprikaš s testeninami, pa motovilec, njami. Drugače pa msilim, da nas je veliko, ki nimamo pojma, kaj sploh kuhati, ker se nam jedilnik ponavlja.
Danes imam v vrtcu govorilne ure, upam, da ne bom preveč zardevala, ker vem, da je Dario med bolj živahnimi v skupini