Živjo. Danes pa vam dan polepšam z rožicami.
Smo že v službi in delamo. Petjo bo tatko pospremil do vrtca. Včeraj popoldan sva šle pogledat za čeveljčke, vendar nisva nič dobile. Nato smo skočile še do službe, kjer dela mama. Ja pol smo se še doma malo našemili in poslikali, potem pa kopanje, večerja in spanje, pa je bil dan naokoli.
Watershine, katera si že na FB. Prehranjevanje: jaz sem ji do cca. 8 meseca miksala, nato pričela hrano tlačiti, sedaj pa je že normalno. Meso sicer dam na majhne koščke, pa špagete nadrobim na drobno, drugače pa gre v redu.
Ob cca. 7.00 mleko ali kakav (če vstane kasneje dobi kruh in jajčko ali kruh in kakšen namaz), cca. 10.00 sadje (ali ga grize ali pa ga ji pretlačim, če je kakšna stvar, ki jo ne je prav rada), cca. 12.30 kosilo (mineštre, rižota, špageti, meso, ribe, zelenjava, ...), cca. 15.30 jogurt ali monte, cca. 17.00 kakšen mandarin ali kakšno drugo sadje, cca. 19.00 večerja (mlečne kašice ali pa kruh in še kaj gor). Vmes med obroki pa pride še kakšen grisin ali keks. Takole približno je kadar je doma, če gre v vrtec pa ima zjutraj prav tako mleko ali kakav, nato v vrtcu zajtrk, pa malico, pa kosilo in popoldansko malico. Nato pa še kaj popoldan doma in večerjo.
Ksenjicka, menda si res falila temo. Jaz sem pričela dodajat tudi po 5,5 mesecu.