hej hej... itak da sem v guzvi, ampak mimo tega pa ne morem...
IZVIRNO SPOROČILO: poli*
onur- želim ti veliko uspeha na razgovoru. Jaz sem se prijavila na eno prosto mesto, pa smo vsi kar po pošti dobili ime in priimek osebe, ki so jo izbrali.a se tako dela?
Naj si malo preberejo Zakon o varstvu osebnih podatkov! Sorry, poklicna deformacija
Ja nic, dans sem mogla it v LJ, kjub vsem razmeram in kljub temu da je Nejc vceraj zakuhal... se dobro, da je mozek lahko ostal doma in ga cuval, ker ce ne pa res ne vem kaj bi naredila. No ja, je za mano od jutri naprej se bova pa lahko cartala. V bistvu mi bo ful pasal en oddih od sluzbe... skoda pa, da je razlog za oddih bolezen. No, pa saj kaksne hujse krize ni.
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Ojoj, moj lump je danes totalno hiperaktiven...in posledično si je pridelal veliiiiiikooooo buško na čelu Drl se je kot jesihar, jaz pa z njim...mi sploh ni pustil, da mu s hladilnim mazilom namažem. Drugače je normalno živahen in je očitno že "pozabil" na ta dogodek, me pa vseeno malo skrbi...No, ga bom previdno opazovala, ker tako velike buške pa še ni imel. No, vse je nkrat šrvič.
Za skrbeti te ima, ce bi npr. spal veliko vec, kot ponavadi ali pa ce bi bruhal. Drugace pa ni panike...
Zdej pa se malo delat, potem pa spat...