IZVIRNO SPOROČILO: Bethany
Moj biznis? ...firbci, hehe...
sej ni skrivnost. Z mojim pripravljama vse potrebno, da boma imela spletno gostovanje in ponudbo domen, pa izdelavo spletnih strani ipd. Nekaj strank je sicer že, ampak je cilj povečati število za 3x vsaj, ker potem bi mesečno zaslužila ravno mojo staro plačo..
Potem pa obstaja za vnaprej kaksna moznost poslovnega sodelovanja. Vcasih zna kaksna nasa stranka vprasat, ce delamo tudi spletne strani. No, mi jih ne delamo, bi nam pa prav prislo sodelovanje s kaksno manjso firmo

. No, te bom imela v mislih... Sicer pa ti zelim veliko srece, da vama zalaufa biznis in uspesno vizualiziranje
vecerje - moja mladinca ponavadi za vecerjo jesta kruh s taksnimi in drugacnimi namazi ali drugimi "oblogami". Od marmelade, medu, sirnih namazov, kisle smetane, nutelle, do sira in podobnih zadev. Na cokolino se spomnita redko kdaj, ampak kadar se ga pa lotita jesti, ga pa zmazeta pol vrecke

.
IZVIRNO SPOROČILO: onur
onur - a to iščeš šablone ali...?
To, ja.
ce je temu tako, pa bi znali to imeti v kaksnih baby centrih, mullerju, v vecjih trgovskih centrih in pa specializiranih trgovinah za ustvarjalne dusice alla Prometej. Poglej na njihove spletne strani, imajo po vecini tudi spletne trgovine...
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 24.3.2010 9:40:04 >