Hvala za zajtrk, hvala za kafe... se katera javi, da bo zakurila
... mene zebe kot bi bila v Sibiriji v kopalkah...
Danes sem imela pa jaz cudno/slabo noc... pa se Nejc je imel ponoci manevre in sem cisto nenaspana. Ampak ni kaj, je treba oddelat svoje... se bom pa zvecer potrudila in sla ob normalni uri spat.
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany
Naša je naumila novo besedo za ananas, po njeno je ananjam!
good one
govor - Nejc v primerjevi z njegovim velikim bratom ne pove skoraj nic. Z Anzetom smo se ze pri enem letu vse zmenili in razumeli. Od Nejca pa se slisi samo zlabudranje (no, ampak zlabudra pa neprestano) in najbolj smesen je kot ti nekaj tako vneto razlaga in govori, ti ga pa samo gledas in ti ni nic jasno

. Drugace pa njegov besedni zaklad premore naslednje besede: mama, ata (ati), Aže (Anže), papi (papi - njegova ninica), amam - papu - jedu (kar bi rad jedel ali pil), ne, ja, avta (avto), nana (banana), še (ce bi rad kaksno stvar še - najveckrat v povezavi s ŠE PAPU

), mau (muca), koko (kokoska, piscancek,...), ouou (kuza), mu (krava), ga (racka ali zoga), tudi kaka je aktualna ampak se nobenemu ne sanja kaj pomeni

... to pa mislim, da je vse.
Je pa v zadnjem casu toliko napredka, da se ful trudi ponavljat besede, ko mu jih reces. Pocasi bo ze, saj se se ne mudi.
Sicer pa pri nas nic novega... z nestrpnostjo ze pricakujem pozitiven odgovor potencialne stranke, da bom koncno lahko dala odpoved v sluzbi... ja, spet se je malo zavleklo, meseci pa kar bezijo... no, tudi to se bo dobro koncalo
bodite lepo in ostanite na toplem