helo!
Se en (verjetno) bolj kratek glas od mene... sem rekla, da se bom bolj javljala, ko bom v sluzbi, pa sem prisla v firmo, kjer je padla atomska bomba in nimam nobenega casa. Delo sem prevzela od 6-ih ljudi, pa se tri samostojne projekte so mi nalozili. Uf, to bo se pestro... no, ko malo padem notri, bo pa tudi za forum kaksna minuta viska... za povrhu pa se Nejca mece ponoci. Danes je celo noc jokal na 10-15 minut. Torej nisem v kosu spala niti pol ure in sem komaj cakala, da bo zvonila budilka, da se neham matrati. Upam, da ga cimprej mine, karkoli ze ga matra.
IZVIRNO SPOROČILO: orka
V Ljubljani so pred 10 -imi leti sami vabila pošiljali za zobarja,zdaj ne več,so ga pa pošiljali že pri 6m.
Se tri leta nazaj je bilo tako. S tavelikim sva imela prvi pregled ze pri sestih mesecih, potem pa 1x na leto.
IZVIRNO SPOROČILO: inja2
Pa še eno uprašanje. A mogoče kera dela skrajšan delovni čas, pa ve kje bi se dalo dobiti zakonik v zvezi s pravicami, če delaš skrajšan delavnik? Men hočjo v službi naprtiti delo 1.1.2010, to je praznik in kokr mam u glavi, naj jaz nebi delala za praznike
Mislim, da ne bi smela... sicer pa predlagam, da kar na Center za socialno delo poklices in vprasas.
copatki - jaz sem jih vzela pri
www.copatki.si. Ta najmanjso stevilko, pa se pri teh ima kar nekaj lufta
teza - po moje ima Nejc nekaj cez 8 kilc. Bolj natancno bom pa lahko v sredo povedala, ko imava sistematiko.
No, zdej pa moram it se malo delat...
p.s. sem kar malo fous vsem, ki pisete, da se po dve uri sprehajate s svojimi soncki... to namrec mocno pogresam