Mornin'
Se javljam, da sem še tukaj Štrudel dober
IZVIRNO SPOROČILO: poli*
Bethany- lepo so te uredili v tuš drogeriji. Prejle sem odprla letak in mi je takoj šlo tvoje ime in priimek v uho.
Ja ful si luštna, jest sem te tudi takoj opazila.
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Uf, je danes kar precej topel večer...kako kaj oblečete malčke za spat? Jaz sem mu do sedaj oblačila tanko pižamico + spalno vrečo, danes pa sem mu dala samo pižamo, ker se je prejšnjo noč kar potil. Čez noge sem ga pokrila z odejico, ampak se tako in tako non stop obrača v spanju...
Ravno včeraj zvečer sem gruntala kako in kaj. Smo v mansardi in je toplo + včeraj sem si za kosilo zaželela gratinirane testenine + zvečer sem pekla štrudel. No bilo je še kakšno stopinjo več. Do sedaj je Nace spal v pizami, bodyu brez rokavov ali z in zaklju. Včeraj sem mu dala un ta tanek zakelj, samo iz rjuhe. Pa mislim, da je bilo ok. Aja pa nogavičke ima itaq vedno gor, da se ne praska.
Sem pa včeraj vidla, da rdeče pikce na ritki kar ne grejo stran z Bepantenom in sem šla v lekarno, pa mislim, da je zdaj s Canestenom boljše. Imamo prvič glivice, tko da nimam ravno pojma. Sej to mora it v dnevu/dveh nazaj, a ne?
Pa nove copatke sem naročila Nacetu. Ima tele zdej res že ful zgonene.
Lep dan!
K
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.