Pozdravček!
Včeraj sem uspela urihtat vse za novo vozniško. Da vam seznanim z dejstvi: zdaj ne bo več klasično vozniško, ampak kartica. upravne enote ne pošiljajo več na dom,ampak moraš pridet osebno iskat na upravno enoto. Obvezen bo zdravniški pregled za vozniško dovoljenje na 10 let.
Potem sem šla pa na hitro kavico s sestro (brez otrok) in v trgovino. Pa še na hitrco v Igluja za dragega darilce kupit. Danes praznuje, tako kot Ema. Zvečer sem pekla in ptimala za danes in šla ob 00.30 spat Tako da zdaj spet kofetkam, ker se mi malo pozna. Dopoldne sem bila z Jakcem na sistematiki, vse ok. Nace je bil pa tudi priden, tako da ni bilo kakšnih izpadov. Samo pridem pa vedno čist prešvicana domov, tkole če moram kam it z obema.
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*
dugače pa moj dragi tudi navija, da bi imeli še enega dojenčka... bomo videli.... mi je malce neprijetno, ker sem komaj z novo službo začela, pa ne bodo ravno dobro sprejeli... katja, je bil pri tebi kakšen problem? po drugi strani pa imam pogodbo do konca maja in bi zaradi porodniške bilo fajn, da grem nekje v maju v porodniško- tak da se nama že mudi
Problema ni blo. Sam mal bedno mi je blo povedat ravnateljici. Ampak sem rekla, da je blo po nesreči in to je to. Je pa dobro sprejela, mislim čestitala mi je.
Bethany: ja čez Radler ga pa ni Posebaj tale ta nov Grenivka je super.
IZVIRNO SPOROČILO: orka
Tudi jaz bi se lahko pri možu zaposlila,da bi mi vsaj leta tekla a kaj ko v tej krizi shajamo komaj z najosnovnejšim.Sicer pa sem itak v aktivnem iskanju joba in upam da čimprej pridem do le te.Enako želim tudi ostalim,ki so v podobni situaciji.
Držim pesti, da čimprej najdeš šiht. Pri treh otrocih in z eno plačo, ti nič ne zavidam. Z dragim se včasih pogovarjava, da je pravi luksuz, da bi imela oba solidne plače. Lohka bi ful pršparal pa še kej več bi si privoščili. Ampak nimam se kaj pritoževat, zdej vsaj dobivam porodniško, čeprav ni ne vem kaj (manj kot 500 eur). Ampak za vrtec, plenice in hrano čez mesec pa zaleže.
Adromeda: Super da je slivov džem uspel Pri meni je tako, da je bilo včasih (kaksnih 15 let nazaj) ful domačih vloženih stvari, pa jih noben več ni hotel jesti. Zdaj pa ful manj vlagamo, ampak zelo cenim domače vloženo in je super. Je veliko bolj naravno in dobro. Pri nas se jaz zaenkrat še uspešno branim vlaganja (nisem še nikol). Vedno pa rada vzamem ko mi mami, sestra ali tašča kaj dajo.
Didaktične igrače: kakor kakšen dan. Včasih je kot podrepna muhca, sam za mano leta. Sej do zdaj ko je bil v varstvu ni bilo problema preživet popolneva, tudi če se ni sam igral, zdaj ko je pa doma, se pa nekako "navajava" na igranje. Pa se malo z njim igram in mu pokažem kaj se lahko z določeno igračo dela, potem pa se odmaknem. Včasih se pa tudi sam začne igrat. Knjigice so ful aktualne, od lego kock samo par stvari (avto, živali,...), avtomobili, žoge,... Se mi zdi da je ščasoma vedno boljše oz. se vedno več sam igra. Je pa tako, da se otrok ne zna sam igrat, ampak ga je treba naučit.
Emi vse najboljše za rojstni dan!!!!!
Lep dan vsem!
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.