Mornin'
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany
Js sem pa kupla copatke za v vrtec od dr. harvey... poznate? Zgledajo fajn, noga diha not, pa mehki so.
Zgledajo fajn. Me zanima če so ok glede dihanja noge. Naš ful švica. ZAenkrat bo imel une mehke od Jinwooda, če mu bo pa drselo bomo pa mogl kej druzga kupit. Sam v cicibankah ful švica.
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany
Joj, kak je bilo pa letošnje poletje kratko, al se sam men tako zdi??? Komaj je bil junij, ko sem si še rekla, če se mi bo kej vleklo bit dva meseca z elino doma, pa je minilo kot šus.
Za nas ga na srečo še ni konec

(sem žleht, a ne ?!? :) V soboto imamo še en teden morja
Pomar*anča*: si zrihtala uro pravočasno za dragega?
In izhodi za ven.... men gre na živce ker sem vedno jaz pobudnik....pol se pa dela dragi enga mučenika ko se more napravt in it. Sva šla v petek v center Lj., pa je revež komaj hodil okol....pa skoz lej te Ljubljanske srajce, joj kok je gužva, itd. No sej sem mu potem povedala svoje

Pač jest sem do nedavnega živela v Lj. in obožujem center
Jutri imam pa namen dopoldan skočit v Kik po un dežen komplet pa še malo pofirbcat
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24
To pa zdaj prvič slišim da bi moral po 10 letih na zdravniški pregled? To da pa ti ne pošljejo domov pa vsaj v mariboru ne velja, ker meni so jo poslali domov, sem si hodla predpejšnji teden delat pa sem v roku enega tedna domov dobila me je na občini vprašala če mi pošljejo domov al pridem ponj, pa sem rekla naj mi pošljejo, ker se mi ne da v center mesta hodit.
Potem pa samo Domžale varčujejo in ne pošiljajo
Držim pesti da se zdravje poštima in možek čimprej dobi službo.
quote]IZVIRNO SPOROČILO:
poli* Aja, še to sem se spomnila. Včeraj sem sklenila za Tanjo tisto nezgodno zavarovanje za predšolske otroke...
samo napišem, da katera ne pozabi sedaj ko pojdejo v vrtec
Hvala da si nas spomnila.

No sej upam, da ga ne bomo rabili. Samo ponavadi če je zavarovan ni nič.
mojsoncek: upam, da se stanje v službi kmalu normalizira in bo spet čas za RR
odločba o znižanem plačilu: na osnovi česa se naprimer lahko pritožim? Se kjera kaj spozna....Predvsem me zanima za drugo leto, ker sem po koncu porodniške brez službe, to verjetno lahko uporabim?
Tolk na hitr...kej več pa potem... je tašča doma in morm izkoristit za varstvo...spali smo slabo pa zdej ne vem al je bolj da grem spat, al nej laufam na en hrib....pomoje bom šla kar ven ker je tak sonček....rabim mal odklopa....
lp
K
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.