Dan!
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Glede torte - tam ne bo časa, da jo sfiniširam...pa tud tale sacherka mi ne diši, ker me je enkart po eni grozno bolel trebuh, tako, da se mi je kar malo zamerila...vseeno hvala za nasvet obema
Bom na kulinariki pogledala za kak fajn recept, pa kupit bom šla posodo za torte, med vožnjo jo bom pa itak mela v naročju, ker bo mož šofer, tako, da ni panike, da bi se kje gor pa dol in levo-desno drajsala
Jaz sem tudi nedavno nazaj kupila uno za torto prenašat v Lidlu. Je bilo ful poceni. In obrestuje se. Je bilo že velikorat uporabljeno.
Malo preglej recepte potem pa skombiniraj sama nekaj. Tiste okuse, ki so ti všeč.
Pa poročaj seveda kako bo uspela.
goltanje: se zgodi včasih. Ampak mislim da je to del odraščanja in bo minilo.
roditeljski sestanek: Midva sva šla oba. Sem rekla dragemu, da grem jaz pa je rekel, da bi tudi on rad slišal kaj se bo dogajalo. Se mi zdi super, da če je možnost varstva, da gresta oba. Predvsem na začetku. Potem ko pa stvar steče pa verjetno ni potrebno.
zimski kombinezoni: Moram najprej pogledat kaj imam od lani. Ampak mislim, da mu bodo smučarske hlače še prav. Za bundo pa ne vem. Drugače pa verjetno itaq dobimo, ker bo nečakom premalo. So pa bunde in hlače od Etirela. Mislim, da to drži Interšport.
Boste dale kaj tamale letos že na smučke? Mi bomo probali pa bomo vidli kako in kaj.
Včeraj na aerobiki je bilo prav super. Še vedno znam
Dober naslov na RR novičkah: mamica na baterije

hehe sej včasih si res mislm, da sem stroj.
Aja če kjera kupuje kolo, prodajam:
http://www.bolha.com/oglas1272470842/gorsko-kolo-sintesi-hale-bopp Se da še zmenit glede cene.
Lepo sončno popoldne!!!!!
K
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.