IZVIRNO SPOROČILO: Šaki
ja bo treba vztrajat.
dj mi reč kakšen tv mate.kjer mi ga kupujemo pa ne vem kakšnega bi...spet ideje??????
jst ga 2x opozorim pol pa tv brez besed ugasnem..... in se joka nekaj časa pol pa pozabi..... no zdej se je naučil, da če opozorim in ne uboga bo konec s tv-jem..... poskusi pri nas je delovalo..... parkrat me je prosu da sem nazaj pržgala ampak je pol pridno sedel nasedežni......
mi imamo LG-jev LCD 107cm

imel smo tud plazmo za 1 dan vendar je blo neki narobe (je bla slika prižgana in karkoli si gledal je bil zreven tist znak od evrosporta

pol smo pa raje lcd pa še dosti lažji je
Onasis jst imam tud težave s Florjanom ne uboga in če rečem naj se potiho igra se 2 minute pol pa pozabi in ga je treba spet opomnat.... enkrat bom samo znorela.... in kot je majchy rekla da se z njim lahko pogovoriš ja se lahko sam kaj ko se neki spomne in me pokliče na vs glas

kljub temu da razume in mi vedno reče ka benjamin spi.... vse ve ampak ko se igra pa včasih kr pozabi..... sploh je problem kadar v vrtcu ne spi ker je pol preutrujen in je vse narobe......
ampak sej bo večina hodita skupaj spat sploh zvečer in opoldne za vikende pol ob 16:30 ko gre pa beni sam takrat imam pa včasih težave.....
simonakr pri nas magični lončki niso OK florjanu ni odgovarjal benjaminu pa še ne vem če ga bom dala.... bomo čim prej šli na kozarec.... florjan ga je pri 1 letu že lepo obvladal upam, da ga bo tud benjamin ampak se bojim da ne ker sploh nima želje da bi si sam držal še flaše si ne drži sam... florjan je pri 8 mesecih sam pil

imamo pa drugače aventovega (nastavek: trd in mehek) in nukovega mogoče kdaj sprobamo...... ampak pri nukovem je tako da nima tistega vatomatskega zapirala in pol se poliva.....