cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del

clock-img

03.12.2009, 08:44

clock-img

baki

pencil-img

3242

še kakšno urco pa gre nik nazaj spat.ponoči je spal od 19.00-6.30.umes sem mu dala ob 22.00 zdravila pa je spal naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .že dolgo ni blo take noči.

clock-img

03.12.2009, 09:11

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to je naša noč.....

MIhailo
...jst počasi Tisi že dajem navadno mleko, no alpsko...ker gre čez slab mesec v vrtec....
AM pa bom zvečer dajala še kar nekaj časa....

ČEbela.
..z dihanjem se ni za hecat...tko da če ne druzga vsaj pokliči ZD...

tolk na hitr..pa brez zamere....

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

03.12.2009, 09:47

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

to je naša noč.....

MIhailo
...jst počasi Tisi že dajem navadno mleko, no alpsko...ker gre čez slab mesec v vrtec....

ČEbela.

kaksna je pa bila...opisi mal...user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 09:48

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

to je naša noč.....

MIhailo

ČEbela.

kaksna je pa bila...opisi mal...user posted image user posted image user posted image

zbujanje, kašljanje, šmrkanje, ustajanje....čaj mami .....sanjamo...kašljanje. duda...kašlja...nosek zabasan....sanje..zbujanje....nosek...kašljanje, smrkanje, kihanje...............

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

03.12.2009, 10:12

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

mihailo....kakšna zdravila pa ti je mož prinesel iz lekarne?jaz jem lekadole.....jaz mislim da bi se Mihailotu takoj poznalo če bi bil alergičen na KM,tko da verjetno nipanike

katjuša.......user posted image user posted image user posted image da nimaš kakšnega vnetja.....kaj pa če bi zdravnika poklicala?......pri nas ni sončkauser posted image

baki.......uuuuuu bravo Niku za tako spanjeuser posted image user posted image user posted image

ajvy......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........sej moja dihala so ok,samo malo sem prehlajena

clock-img

03.12.2009, 10:19

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

to je naša noč.....

MIhailo

ČEbela.

zbujanje, kašljanje, šmrkanje, ustajanje....čaj mami .....sanjamo...kašljanje. duda...kašlja...nosek zabasan....sanje..zbujanje....nosek...kašljanje, smrkanje, kihanje...............

ojej,pa to ni dobra noc sem mislila da mislis na dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 10:20

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mihailo....kakšna zdravila pa ti je mož prinesel iz lekarne?jaz jem lekadole.....jaz mislim da bi se Mihailotu takoj poznalo če bi bil alergičen na KM,tko da verjetno nipanike

katjuša.......user posted image user posted image user posted image da nimaš kakšnega vnetja.....kaj pa če bi zdravnika poklicala?......pri nas ni sončkauser posted image

baki.......uuuuuu bravo Niku za tako spanjeuser posted image user posted image user posted image

ajvy......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........sej moja dihala so ok,samo malo sem prehlajena

aspirin c plus,coldrex tablete,septolete plus,brsljanov sirup ya kaselj---full mi je pomagalo ,sem bla full boga...ponoci vstajala in kasljala...

clock-img

03.12.2009, 10:36

clock-img

baki

pencil-img

3242

tk jst sem niku skuhala kurjo juhico.mi bomo meli piščančje zrezke+pomes frites+solato.pa bo ziher hotu zraven nas tudi jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 10:37

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

Helov vsem na brzake!

Vsem bolanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na miljone!!!!!!!!!

Moj je zdej mal frej, popoldne pa naprej, pol pa ma cel vikend zaseden...bomo čist samiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zato sem ga zdej ponucala, pa je malega mal vn peljal, ker sem jz čist out, skor brez glasu, tud Lekadole pijem, pa mislim, da je sam kaka viroza.

Zdej pa šibam kej porihtat, ker pol k je Majči doma ne "smem" čist nič, morm bit čist njegova.

Nočka pa.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem ene 10x vsaj vstala...pa seveda zgodbica znana...duda, čaj, mleko...je pa pol od 5h pa tja do pol 8 kr lepo spal...pri mamici seveda.

No, lepo dopoldne vsem skupaj! Se še kej oglasim baj d vej!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

03.12.2009, 10:38

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

dan..... user posted image

So what....

clock-img

03.12.2009, 10:39

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Evo me od doktarja... moram na rentgen kolka in na kirurško kliniko.....user posted image user posted image

Zdaj pa upam, da mi upse kaj prebrat...

So what....

clock-img

03.12.2009, 10:46

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Evo me od doktarja... moram na rentgen kolka in na kirurško kliniko.....user posted image user posted image

stiskam pestke za tvoje kolkeuser posted image

clock-img

03.12.2009, 10:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.12.2009, 10:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.12.2009, 10:58

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan!

Evo nas iz razvojne.....blo je prav super, sm bla ful presenečena, ker sm nekje slišala da je v Šiški čisti poden....man je blouser posted image user posted image user posted image ....že v sprejemni tooootalno prijazna sestra oz una administratorica, takoj mi je rekla, če mi kej pomaga, ker sem bla brez vozička, zabavala Roksota 100 na uro, da je dobesedno vreščal od navdušenja. Tudi gospa zdravnica si je vzela precej časa, ga u nulo pregledala gibalno in pol na konc še "zdravniško"- ušesa, grlo, plučka, rito, kožico na lulču in moda, res od glave do pete.

Druk teden enkrat bova šla še s Šimetom skupi, da ga peljemo v KC na UZ.

Zdele morm mal pospravt, za kosilo bojo bučke v omaki in pire, mogoče še kak košček piščanca.

lep dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 11:02

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

čebel@...ne igraj se....

ajvy...user posted image user posted image user posted image upam, da ti je vsaj dec dal mir...user posted image

kolumbo....ni panike...pa drugič....user posted image ...

So what....

clock-img

03.12.2009, 11:03

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

stiskam pestke za tvoje kolkeuser posted image

Hvala.....

So what....

clock-img

03.12.2009, 11:04

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Nč.....zdaj grem pa mal pucat.............

So what....

clock-img

03.12.2009, 11:08

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

čebel@...ne igraj se....

s kom ali s čim?user posted image

clock-img

03.12.2009, 11:10

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Nč.....zdaj grem pa mal pucat.............

cel dopoldan okoli dohtarjev hodiš in namesto da bi zaradi kolka počivala da ja ne bo še slabi,greš ti pucat....a bi tolk rada na kakšno operacijo in bergle?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 3.12.2009 11:12:08 >

clock-img

03.12.2009, 11:11

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan!

Evo nas iz razvojne.....blo je prav super, sm bla ful presenečena, ker sm nekje slišala da je v Šiški čisti poden....man je blouser posted image user posted image user posted image ....že v sprejemni tooootalno prijazna sestra oz una administratorica, takoj mi je rekla, če mi kej pomaga, ker sem bla brez vozička, zabavala Roksota 100 na uro, da je dobesedno vreščal od navdušenja. Tudi gospa zdravnica si je vzela precej časa, ga u nulo pregledala gibalno in pol na konc še "zdravniško"- ušesa, grlo, plučka, rito, kožico na lulču in moda, res od glave do pete.

Druk teden enkrat bova šla še s Šimetom skupi, da ga peljemo v KC na UZ.

Zdele morm mal pospravt, za kosilo bojo bučke v omaki in pire, mogoče še kak košček piščanca.

lep dan

superuser posted image ....in a je kaj ugotovila da kao zaostaja v razvoju?

clock-img

03.12.2009, 11:13

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

grem se naprej učit mato ipa še esej moram za slovo napisatuser posted image

clock-img

03.12.2009, 11:20

clock-img

baki

pencil-img

3242

komi čakam da  bom lahko šla malo ven z nikom.

clock-img

03.12.2009, 11:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.12.2009, 11:29

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Halo bejbe...

Tako..pa je tudi mene nekaj zagrabilouser posted image user posted image user posted image

Ponoči me je začelo grlo bolet, sem vzela septoleto, pa je nehalo....Ampak da ne bi slučajno bilo vse ok, me pa zdaj uho boliuser posted image user posted image

Koliko sem jaz razumela, je Čebel@ samo prehlajena in ima zamašen nos-zato ni mogla dihat...Ne pa zato, ker bi jo dušilo, oziroma kaj podobnega...

Punce, ne panike vzganjat brez potrebeuser posted image user posted image user posted image
Pa brez zamere user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem