writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del

clock-img

19.11.2009, 12:28

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

JUtro...drugičuser posted image

Mihailo.
..pa probajte potovat ponoči, da bo MIhailo spančkal

Urša..vodja izmene sem v McD-ju....rada bi delala nočne...samo nisem prirpavljena žrtvovat rutine otrok....oz. da bi sam moj to delal...mau je zakompliciran...ne vem....
PPA tut mislim ,da po zakonu ne smem oz, mi ni treba...kar mi čist ugaja pr dveh malih piškah

PIkica....Čestitke Aleksu za korake user posted image user posted image

sjmm
...matr to pa je precej zgodnja dogodivščinauser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

19.11.2009, 12:28

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: Šaki

mi puzamo......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

19.11.2009, 12:29

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Jaz sem za vsako figo prestrašena....
Kolumbo je prava cool mamica...
Čebel@ včasih res pregrobo odreagira in hitro užaljena....
Ajvy vedno in povsod skrbi za nas...
Katjuša je zelo mehkega srca...
..........

itak,vse so super(no sej so),ampak jaz sem pa ena negativna osebauser posted image user posted image user posted image ........za danes mi je dovolj rr-ja ker se mi ne da več tega sranja brat!

clock-img

19.11.2009, 12:29

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Ursa...jutri enkrat po 9-ti uri!!!!! a bo šlo?????????????????'

So what....

clock-img

19.11.2009, 12:30

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

midve greva lovit vodo in jo neseva v zd........lep sončen dan

clock-img

19.11.2009, 12:35

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

ma nej gre vse nekam napišem cel roman.pol pa nič....grem raje....joj tale kompuser posted image

aja pa fajn bodte .čawwwwwww pa veliko sončka!

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

19.11.2009, 12:40

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Kadarkoli boste lahkouser posted image Sprašujem da okvirno vem, pa da mal našo bomobo prej pospravim da te ne bo kapuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 12:42

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Dobr opravtauser posted image Pa btw men si čist prijazna punca, ki se zna potegnit zase, če je treba. Si polna energije, dobrovoljna,  ponavadi z nasmeškom na ustih user posted image

clock-img

19.11.2009, 12:42

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

nako...uspešno lovljenje....user posted image user posted image

So what....

clock-img

19.11.2009, 12:43

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Dobr opravtauser posted image Pa btw men si čist prijazna punca, ki se zna potegnit zase, če je treba. Si polna energije, dobrovoljna,  ponavadi z nasmeškom na ustih user posted image

Vedno z nasmeškom.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

19.11.2009, 12:44

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

matr ej a gre lohk še bolj narobe.sem si hotla nardit kapučlino pa mi je šalca kar z rok zletelas kapučinom vred..fak sem jezna....

user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

19.11.2009, 12:44

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Kadarkoli boste lahkouser posted image Sprašujem da okvirno vem, pa da mal našo bomobo prej pospravim da te ne bo kapuser posted image user posted image user posted image

Ne pretiravej...ti sAM kofico pripravi...jaz pijem s kofeinom....user posted image user posted image  da me u luft drži.... če ne pa sam vodo....

So what....

clock-img

19.11.2009, 12:46

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

matr ej a gre lohk še bolj narobe.sem si hotla nardit kapučlino pa mi je šalca kar z rok zletelas kapučinom vred..fak sem jezna....

user posted image

user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

19.11.2009, 12:46

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

user posted image

Šaki pride včasih kak tak dan user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 12:48

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Ne pretiravej...ti sAM kofico pripravi...jaz pijem s kofeinom....user posted image user posted image  da me u luft drži.... če ne pa sam vodo....

ej sej ne bom verjemi,... a veš da mam občutek da se pri teb vedno vse sveti, je pospravljeno,... se mi zdiš da si pri tem zelo pedantnauser posted image Ni tko k pr nam da če zjutraj ne pospravim posode od zajtrka pa pač počaka user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 12:49

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Šaki si me spomnila na kapučinuser posted image si ga grem narestuser posted image Mam tak mir, Žiga spi, Nejc se je pa tako zamotu kot da ga niuser posted image

clock-img

19.11.2009, 12:49

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

evo sm ga že spila.
zdj pa grem kakšno kitico zadremat  k tamali upam da nama ratauser posted image
ajd

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

19.11.2009, 13:00

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

evo sm ga že spila.
ajd

Refren mora bit AFRIKA AFRIKA  NOGOMET JEEEE NOGOMET.... user posted image user posted image user posted image  dons se sam še o tem poje!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

19.11.2009, 13:11

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst pa mislim, da si je težko pravo mnenje takole preko neta ustvart..... z čebelo sme ble 5 dni skupi na morju pa ne morem rečt da jo poznam.... mi je pa fajn je ful iskrena, všeč mi je njena "normalna" direktnost.... pove kaj ji paše kaj ji ne paše in ne vsiljuje svojih mnenj.... če bi lahko bi še kr enkrat ponovila druženje z njo noč in dan....
itak pa nisem jst tle da sodim kak in kaj je kdo niti nisem človek, ki bi bil zamerljiv (ok zamerim tko na hitro ampak zamere ne kuham v nedogled).... o nobeni si ne ustvarjam nekih mnenj ker to nima smisla, ker si lahko kaj narobe zamislim in delam krivicouser posted image user posted image user posted image user posted image
primer je kolumbo s katero sem imela kar lep konflikt (sem že pozabla zakaj, verjetno neki kr brezveze) vendar jo spoštujem in občudujem in mi je lepo kadar je prisotna ob meniuser posted image user posted image user posted image user posted image

jst vas imam vse rada take k ste.... sam ne se kregatuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

user posted image

sam da se nisi opeklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

evo sm ga že spila.
ajd

Refren mora bit AFRIKA AFRIKA  NOGOMET JEEEE NOGOMET.... user posted image user posted image user posted image  dons se sam še o tem poje!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ob 15 bo prenos na tvslo iz LJ sprejemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bom uspela gledatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

čebela je uspešno ulovila hanino lulanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mami bravo hana k tak dober ciljauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 13:14

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

TANCI VAS VSE LEPO POZDRAVLJA..... SO SE KLIMATIZIRALI, VSI SO OK... ERIK JE V VRTCU.

RAČUNALNIK JI ŠE VEDNO NE DELA.

S HANO STA IMELI V TOREK POSVETOVALNICO------

KATJUSA ZA NA SEZNAM:

HANA OD TANCI:

9 MESECEV: 8450 G, 71,5 CM

PA PINGVINČKA ZA NA SEZNAM: OD 8,5 MESECEV

TER IMA ŽE 5 ZOBKOV........OD 8,5 MESECEV....

hvala za pozdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image jo pogrešam tak da upam, da ji hitro zrihtajo računalnik....

clock-img

19.11.2009, 13:21

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

helov!!

evo nas s špancira, mali zdej spi, sem ukazala smrtno tišino, ker včer so ga ta velki zbudli po 45 minutah in je bil pol cel cirkus

sem skuhala pisker kompota, galono čaja, da se bodo napajal in bacile utaplal

kje je dans ta star nč ne vem...sploh se ga ne dobi na gsm...mogoče še uro štima..al je pa spet kej pokvaruuser posted image user posted image user posted image user posted image

za Majčka se že omakca kuha, pol še mal polente s smetanco, pa en puding

mi pa bomo dans gobovo juhco,pa kruhek z zelišči in  pa šmorn in kompot

upam, da bojo rite siteuser posted image user posted image user posted image

urša....men se tud zdi, da imaš vse lepo popedenano

mat naloge...glih nisem talent...angla pa bol stoji

bravo hana za lulanje, nas to jutri zjutraj čaka

šaki...šit hapns evri dajuser posted image user posted image ...ni kej...jz sm včeri cel kozac medu z rok spustila...na srečo se ni razbil, sam mal polil...je pa zdej kuhna na frišn spolirana

glede prepira...men se itak vse fajne zdite...in vedno živim po načelu....živi in pust druge žvet...vsak ma pač svojo glavo...svoje mišljenje in če je dost brihten...to tud uporablauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

19.11.2009, 13:27

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

tkole z užitkom pa smo pojedli prvi piškot s čokolado...

user posted image  

< Sporočilo je popravil sjmm -- 19.11.2009 13:28:08 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem