writing-img

Big brother in RR

clock-img

17.06.2005, 10:28

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Ali ni žalostno, da se moraš kakšen dan prav posebej potrudit, da na RR naklofaš čim več svojih postov, zato, da ti Veliki brat težje sledi?:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Nicka pa ne zamenjam, ker sem se iz principa tako odločila, da ne bo kdo rekel, da nimam jajc..... Nekatere se še morda spomnite mojih "grdobij".

Se opravičujem, ker sem zamorila, ampak nekje se moram spucat....Hvala za dobri stari RR!

Jasna

clock-img

17.06.2005, 10:31

clock-img

Anonimen

JasnaD:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Kaj se dogaja?:zmeden:
Danes si z levo ustala?:zmeden:A te je kdo spet šinfal?:zmeden2:

clock-img

17.06.2005, 10:42

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Danes sem jaz vstala z dvema desnima....Če me je kdo šimfal, ne vem, se pa mož vsake toliko obregne ob ta "problem", pa zateži. Pol ti pa nič ne pomaga, če vstaneš s to ali ono drugo nogo.

Pač ni prijeten občutek, če imaš ves čas nek filing, da ti nekdo čez ramo gleda. Pa ne samo na RR, celo doma - mislim v bloku....

Ma saj je vse skup en velik drek, bolj kot ga bom(o) mešali, bolj bo smrdel...

clock-img

17.06.2005, 10:47

clock-img

Anonimen

U, mater...jst nč ne zastopm...spet 8)

clock-img

17.06.2005, 10:50

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

al bina - nič hudega, jaz tudi čedalje manj.

Enkrat sem svojo taščo baje prikazala kot pravega hudiča, svojo mati pa kot svetnico. To je prišlo na ravno prava ušesa - oz. v tem primeru na oči, in je bil cel halo. Ker se sedaj s tem parom oči ne pogovorjam, mož vsake toliko popeni, ker je to njegova svakinja....

Jasna

clock-img

17.06.2005, 10:51

clock-img

Anonimen

Jest pa8)
Mi je kapnilo,da maš v bližini CIO:hudicek:
Pa pol nabrušene jezike.
Jasna dej no začni se ukvarjat z izdelavo metel in jih malo potalaj naokoli sigurno imajo nekateri na kile smeti pred svojim pragom,jih malo zaposli za domače zadeve.8)

clock-img

17.06.2005, 10:56

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja jst se spomnem posta JASNA,samo je že en čas od tega,ane??
Mah,kaj se obremenjuješ z ljudmi ki si tega ne zaslužijo...ko jih šljivi!!

clock-img

17.06.2005, 10:56

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Ne, ne, tile moji imajo vse poštimano - u nulo. Zato pa se jaz zelo težko prilagodim, ker nisem tip perfekcionista in sem bolj kavbojske sorte. Edino za kar mi je res žal, je to, da nisem ob pravem času imela jajc kdaj kaj na glas povedat, pa sem vse požrla in ker se veliko tega tiče tudi vzgoje mojega ta starejšega, sedaj drek žerem jaz - no, mož tudi.... Smo popustili zaradi ljubega miru, zdaj pa imamo doma pravo malo norišnico. Marko niti ene stvari ne dovoli pustiti kolikor toliko normalno - ne jesti, ne spati, ne skopati, ne obleči, ne previti..... Sicer se stvari izboljšujejo in ima sinko čedalje več svetlih trenutkov....

Joj, spet nakladam...Soooooooory.

Jasna

clock-img

17.06.2005, 11:00

clock-img

Anonimen

Če ti bo lažje, ti kr nakdalej...;)

Ja no, človek res ni nikoli dovolj previden...mater, vsepovsod so špijuni...al kajda :)-

clock-img

17.06.2005, 11:02

clock-img

Anonimen

:zmeden2::zmeden2:mene pa ne špijuni napadajo.
Sam nič čez Katjo ne smem napisat;)ker je tud ona na RR. še anonimno ne ker me bi takoj pogruntala:)-:)-:)-

clock-img

17.06.2005, 11:02

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ma ja obstajajo ljudje,ki živijo samo zato da nekoga najedajo in vohunjo - poznam to!!!
Sam jst ignoriram in se delam kot da jih ni,pa še nimam miru...vedno neka nova finta!
Se pa navadiš tako živet,čeprov mi je blo pa en čas grozno...

clock-img

17.06.2005, 11:06

clock-img

dory

pencil-img

8852

kaj:zmeden:...ne stekam:zmeden:

clock-img

17.06.2005, 11:09

clock-img

Anonimen

Še enkrat preber :ups:

clock-img

17.06.2005, 11:10

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja a ti štekaš?:zmeden2:

clock-img

17.06.2005, 11:12

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Punce, ne se norca delat, to je edina stvar, ki kali mojo srečo. debata se nanaša na začetek decembra 2004 na Družina in odnosi....

Jasna

clock-img

17.06.2005, 11:12

clock-img

Anonimen

Ja, pa saj je razložila v drugem odgovoru :zmeden:

clock-img

17.06.2005, 11:14

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Joj, al binca, jaz sem bom glih zdaj poscala od smeha, ko tebe berem - hvali ti za lep dan, res si me nasmejala do solz. Najbolša pa si, kadar napišeš, da nič ne zastopiš - takrat se režim, ko blesava, ker si ful faca!

Jasna

clock-img

17.06.2005, 11:16

clock-img

Anonimen

Ja, ča pa ne zastopm...sej včas se delam da ja, ampk včas pa povem, da ne...itak sem zmedena...kr neki. Mi je pa fajn, da ti je lepš zarad mene :)- men je dons zarad Neve :bravo:

clock-img

17.06.2005, 11:17

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

a zaradi gosenice????? Jaz ti prinesem živih zelenih, kolikor hočeš!

Jasna

clock-img

17.06.2005, 11:19

clock-img

dory

pencil-img

8852

pisuka jasna..to je pa zlo neprijetna stvar...pa za :hudicek: zakwa se majo za vtikat? a nimajo druzga dela?

clock-img

17.06.2005, 11:20

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Joj Jasna oprosti. Resn sem tvoj tretji post zgrešila.:ups:

Pa ne delam se norca no - to res ni moja vrlina.:ups::ups::ups:

Verjamem da ti zna bit tole zloooooo zoprn in si sploh ne upam postavt v tvojo kožo :zmeden::( Midve s taščo sva se samo cca en tedn mau postran gledale (niti se ne spounem več kaj je že blo) pa mi je blo za zjokat.:(

clock-img

17.06.2005, 11:20

clock-img

Anonimen

Jasna ma ne pol spet ne bojo celo noč spali!!!!
Gosence se bojo sprehajale one ne spijo:)-

clock-img

17.06.2005, 11:21

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

A res ne spijo :zmeden::ups:

clock-img

17.06.2005, 11:24

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

baguska, saj nisem bila huda, sam sem pozabila mal smajlije vključit:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Saj s taščo se sploh nisva sporekli, ker o tem nič ne ve - ker ne sme vedeti. Mož in njegov brat ne dovolita. Jaz pa že 14 dni hodim s kopijami tistih postov v torbici, da ji vse to pokažem, povem mojo plat zgodbe, pol pa naj tašča sama pove, kako ona vidi te stvari. Po moje se ne bi kregala, verjetno bi bila žalosta, razočarana - ampak je tip ženske , ki še preveč odpusti. Tako, da bom nekega dne šla do nje in to naredila, pa čeprav bova z možem imela potem celega vraga doma. Se bo že porihtalo.

Jasna

clock-img

17.06.2005, 11:29

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ok pol.:ups:

Ta korak ti pa toplo svetujm. Res. Če te to mori to razpuci in čimprej. Sej se bosta tud vidva z možom hitr pomirila, če bo vidu da je tašči oz. njegovi mamici ql.;) Men moj vedno reče če mi kej ni všeč al pa če se s čem ne strinjam, nej se sama z njo zmenm. In se! Kaj pa čm.:zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem