writing-img

RE: Po SS spet v veselem pričakovanju

clock-img

31.03.2010, 13:00

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

Čestitke za pravega korenjaka Divans1!  Glede vode je pri meni tudi tako.  Baje je normalno, da mamo v nosečnosti malo drugačno krvno sliko in vodo.

Glede na otekanja sva tudi na istem. Jaz pri soli ne ahtam, počivat pa se trudim.

clock-img

31.03.2010, 13:43

clock-img

ozzy

pencil-img

112

user posted image user posted image user posted image divans1!!!!!!!!

clock-img

01.04.2010, 12:21

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Zdravo nosečke!

Kako smo?

Jaz sem danes nabavila Svilanitove brisačke in krpice za umivanje za našo bibo user posted image user posted image

Pa uživam, ko je sonček user posted image user posted image

clock-img

01.04.2010, 16:01

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

Tud jaz sem včeraj nabavila svilanitove krpice za umivanje user posted image . Si jih tudi dobila 10% ceneje ? Aja na z.s sem te še nekaj vprašala. 

clock-img

02.04.2010, 12:45

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Dober dan!

Nič sončeka ne bo danes user posted image

Ravno sem bila po opravkih v mestu, zdaj pa počasi razmislit kaj bi imeli za kosilo user posted image

ZoyaEva - nisem nič popustov v Svilanitu gledala, ker sem imela darilni bon in sem lahko veselo zapravljala user posted image user posted image . Sem kupila tudi eno organic kopalno brisačko s kapuco - taka lepa natur barva, čist bio in brez kemikalij user posted image user posted image

Lep dan vsem pa kaj pišite.

clock-img

03.04.2010, 07:01

clock-img

divans1

pencil-img

2547

No, podrobnejši urinski test je pokazal, da je vse v mejah normale!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, vsem skupaj želim lepe in mirne velikonočne praznike, obilo pirhov in ostalih dobrot, pa cartajte svoje bibije, ker se nam dnevi neizmerno hitro krajšajo in smo vsak dan bliže cilju!!!!!!!user posted image

clock-img

03.04.2010, 21:32

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Dober večer,

evo, mi smo se celi dan potepali in se luštno imeli user posted image user posted image

Vesele praznike in polno mizo dobrot vam želim in lahko noč user posted image

clock-img

05.04.2010, 10:06

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Lepo dobro jutro vam želim kljub deževnemu dnevu!!!!user posted image

clock-img

06.04.2010, 21:56

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Zdravo user posted image ,

No, smo preživeli praznike? Kako ste?

Pri nas vse ok, bibi se obrača in obrača in kolca pa spet mal obrača ... Trebušček pa se mi zdi, da nič kaj na veliko ne raste ...

clock-img

07.04.2010, 09:17

clock-img

DIANE

pencil-img

372

Pozdravljene,

včeraj sem zopet zagledala user posted image sm tok vesela, sedaj si pa želim samo da bi moja pikica lepo rastla in BP.

Lep dan vam želim

clock-img

07.04.2010, 09:28

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

Diane čestitke! Ti želim, da bi tokrat uspelo in bi dobila svojega bibija! Veliko sreče user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela včeraj pregled. moja pupa je težka 2kg. Tudi moj buši ni zrastel skoraj nič. Me pa skrbi, ker ne vem kaj pomeni zrelost posteljice |-|| . Bom mal pobrskala in povprašala na forumu. Mogoče katera od vas ve ?

Upam, da ste ok in da se niste preveč zredile čez praznike user posted image . Jaz sem dobila kar 2kg v enem tednu. Vse je šlo na rit user posted image .

Lepo se imejte.

clock-img

07.04.2010, 09:28

clock-img

charlyka

pencil-img

823

DIANE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DRŽIMO PESTI, DA BO VSE V REDU PA JAVLJAJ KAKO NAPREDUJETE user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2010, 09:30

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Zdravo ZoyaEva!

2 kg že ?? user posted image user posted image user posted image user posted image
Tvoja pupa pa raste kot gobe po dežju user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud mislila, da bo zdaj buši kar vsak dan večji, pa očitno ne ...

Kako to, da si imela zopet pregled? Jaz ga imam šele 20.4.

Si morda kaj izvedela, če ima dr. Ocvirk akupunkturo tudi v Ce?

Šibam zdaj na banko. Papa

clock-img

07.04.2010, 09:45

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Bravo Zoyaeva!!!! Tudi najin Lukec ima že 2 kg!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva pa včeraj začela z materinsko šolo.

clock-img

07.04.2010, 11:28

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

Hvala punce !

Charlyka
kličem za akupunkturo, a se mi ne oglasi na gsm.  Bom še probala čez dan. Jaz imam zdaj šele čez 4 tedne pregled, ker so vmes prazniki. Kar mi je tudi malo čudno, saj bi naj bili proti koncu pregledi malo pogostejši user posted image

Divans1 uživaj na materinski in poročaj kaj zanimivega si zvedela!

clock-img

07.04.2010, 12:37

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Tudi jaz imam naslednji pregled šele čez 4 tedne. To je normalno, veš? Je zadnjič na 4 tedne, potem zadnji mesec je pa vsak teden, ko začnemo hoditi tudi na CTG, vsaj pri nas je tako.

clock-img

07.04.2010, 21:07

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Uhhh, moj buši pa vidno raste, je že zelo velik!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2010, 22:10

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Jaz imam pregled 20.4. (1 mesec od prejšnjega) pa potem čez 14 dni in potem 1 krat tedensko.

Naš bibi se tako obrača, da je veselje user posted image user posted image user posted image

Čez praznike se nisem nič zredila, čeprav sem jedla kot za štiri user posted image user posted image

Me pa danes tako grozno peče zgaga, da kar norim user posted image

Aja, vozek sem dobila in je super user posted image user posted image

Lahko nočko.

clock-img

08.04.2010, 08:51

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Hmmm, blagor vam glede kg, jst sm pa že 15 kg gor dobila, jojjj, če je pa vse tak dobro za jest, še nikoli nisem imela takega apetita....user posted image

clock-img

08.04.2010, 09:10

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Saj moj apetit je tud ogromen, ampak se moram zavestno nazaj držat, ker me drugače boli želodec, pa dihat ne morem, pa zgaga me peče ... user posted image

clock-img

08.04.2010, 10:29

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

Charlyka To so znaki , da se ti je trebušček dvignil, zato pa imaš verjetno obseg okoli popka isti, ker ti trenutno ne gre v širino ampak v višino.

Danes bom zopet poskušala dobiti Ocvirkovo za akupunkturo. Včeraj sem obupala.

Divans1
kako ti gre na materinski ? Nič ne poročaš.....

clock-img

09.04.2010, 21:45

clock-img

charlyka

pencil-img

823

Dober večer!

Kako ste nosečke? Mi smo v redu, malo brcamo, malo spimo user posted image

Divans1 - kako je na materinski?

clock-img

10.04.2010, 10:22

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Hm, meni se je trebušček že zdavnaj dvignil, pa me nč ne peče zgaga al pa da bi kake probleme mela glede tega....user posted image

Glede materinske šole. V ponedeljek sva šla prvič, bilo je 17 parov, blo pa je dve ure govora samo o porodu, tako da sem prišla domov prestrašena ko kaka majhna miška....user posted image user posted image user posted image Jah, priznam, strah me je, pa še od epiduralne sem čisto odnehala, tako da.... Mam jo pa enkrat na teden, tako da greva spet v ponedeljek.

Kaj pa ve? Boste imele epiduralno ali boste probale kr po naravni poti kot jaz????

clock-img

10.04.2010, 19:14

clock-img

ZoyaEva

pencil-img

484

V Ce je samo en anestezist in moraš imeti srečo, da ga dobiš. Tak, da , tudi če bi načrtovala Ultivo, je malo verjetnosti, da jo bom dobila. Jaz se pripravljam na naravni porod.

clock-img

10.04.2010, 21:09

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Tudi pri nas v Brežicah je tako, da moraš imeti srečo, da je anestezist na voljo, tako da se z mojim intenzivno pripravljava na naravni porod.....user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem