IZVIRNO SPOROČILO: skorpika
OTIKA, uživajte v Bohinju, malo sem vam fouš!
Uuuuu ... smo učeri popoldne prišli domou ... jao, je bilo fletno ... tamala super pridna ... hotelčič zakon ... ko bi bila še zimska idila tam, bi bilo pa že prav kičasto ... no saj bom v kratkem pripopala par slikic, sam da si jih malo uredim.
Sem pa v četrtek dala tamalo še popoldne spat, tako da je za silvestra zdržala do 10ih z nami na silvestrski večerji ... potem je pa zaspala in med polnočnim ognjemetom tut trznila ni ... no sva jo pa mogla malo polupčkat it, pa je tut to ni predramilo

.
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa
Otika a ti še prodajaš on trip trap oz. pri katerem dobavitelju ste ga kupile na bolhi:), rabim en stol za k tašči.
Ne ne prodajam ga več ... sem se sprijaznia s tem, da imamo stol v naravni barvi in mi še ni bilo nič hudega zaradi tega

... jaz imam pri v.d. tašči in pri mojih stolček Antilop iz Ikee, pa je na momente celo boljši od trip-trapa, ker ima še mizico in lahko nanjo pritrdiš tisti krožniček na seske, ki ga na jedilno mizo s prtom ne moreš. Ti ga toplo priporočam ... stane pa itak samo mizernih 15€.
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa
... za baybi fone:)))...
Samo res ... tisti, ki si je pa to napravico izmislil pa zasluži prav posebno nagrado

... midva sva dala tut tamalo spat v prenosno posteljico, vklopila našo Angelco, zaklenila sobo in šla uživat v hotelsko jedilnico ... če se je pa tamala predramila je bil pa eden od naju v minutki pri njej.
Punce moje, naša flenča pa tako fino mašira ... zadnji teden greva že skor čisto vsak dan na sprehod brez vozička in prehodi bp tut po 500m ... sem ji pa danes prvič montirala otroški povodec, ker me je že pošteno hrbtenica začela mučit, ko sem bila nagnjena, da sem dosegla njeno rokico (Neži je enih 78cm visoka jaz pa 180 ...) no in moram povedat, da je prav fino, sploh sedaj ko je po tleh mokro in lahko tako preprečim, da je vsa mokra in umazana ... no tako kot babyphone si tut ta napravica z moje strani zasluži pohvale

.