cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: rdeča ritka

clock-img

25.08.2010, 21:37

clock-img

Kamila

pencil-img

4

Na osnovi česa pa je? Rada bi našla neko naravno stvar ...

clock-img

26.08.2010, 11:35

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Probaj praško pasto. 

clock-img

26.08.2010, 11:36

clock-img

miapia

pencil-img

1748

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

mene pa zanima kaj najbolj pomaga pri vneti rdeči ritki? Non stop menjujem planičko, mažem z bepantenom, justom (materina dušica) luftam ritko pa ne pomagauser posted image . Kaj ve uporabljate? Ali je rdeča ritka posledica prehrane, morda celo pomeni alergijo na hrano? Stari smo 6,5 mesecev.

Zamenjaj plenice. Mi smo imeli isti problem, vnetje je bilo tako hudo, da nisem vedela več, kaj je za narediti, s tem da je zdravnica dala kremo za glivice in hčero seveda pregledala. Ko sem zamenjala plenice, se je ritka hitro normalizirala, od takrat ni ne duha ne sluha o vnetju.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

26.08.2010, 11:42

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

mene pa zanima kaj najbolj pomaga pri vneti rdeči ritki? Non stop menjujem planičko, mažem z bepantenom, justom (materina dušica) luftam ritko pa ne pomagauser posted image . Kaj ve uporabljate? Ali je rdeča ritka posledica prehrane, morda celo pomeni alergijo na hrano? Stari smo 6,5 mesecev.

Zamenjaj plenice. Mi smo imeli isti problem, vnetje je bilo tako hudo, da nisem vedela več, kaj je za narediti, s tem da je zdravnica dala kremo za glivice in hčero seveda pregledala. Ko sem zamenjala plenice, se je ritka hitro normalizirala, od takrat ni ne duha ne sluha o vnetju.

Dvomim,da bo tvoj nasvet brigiti23 kaj dosti pomagal,je namreč že rešila problem...pred približno 10 meseciuser posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

27.08.2010, 08:54

clock-img

somo

pencil-img

16

IZVIRNO SPOROČILO: Kamila

Na osnovi česa pa je? Rada bi našla neko naravno stvar ...

Moji dve prijateljici pri svojih dojenčkih uporabljata kremico Zdravilni balzam od Organic At Heart. Fantek od ene prijateljice ima zelo suho kožo, fantek od druge prijateljice pa ima atopični dermatitis in ima nenehno težave s kožo na občutlivih predelih. Obema je kremica zelo pomagala.user posted image

Poskusi, mogoče bo pomagalo. Je pa kremica popolnoma naravnega oziroma organskega izvora.

Upam, da bo ritka čimprej zdravauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem