Dobro jutro - dober dan!!!!!
No, pa se še jest mal oglašam. Po pravici povedano, se mi zadnje dni sploh ni dal viset na rač. - pa k sem vidla, da je bolj suša gor, sm pa še jest zabušavala
Božične praznike smo lepo preživeli - večerjo smo imeli pri moji mami, kjer smo tudi prespali, potem smo imeli pa božično kosilo pri tašči. Jedli smo zelo dobro in veliko, kar se pozna tudi na tehtnici
, ampak včeraj smo bolj sam zelenjavo jedli, pa je šlo prec nekej gramov dol. Božiček je seveda nosil, saj sem bila to leto res pridna (kot da nisem skoz
) Vid je pa tudi užival sto na uro. Pa še jest zdej malo bolj spim in počivam, ker je moj doma in se izmenjujeva vsako jutro glede vstajanja - en dan on, en dan jest - in vam povem, da je prec boljš. Pa še jest pol dopoldne al pa popoldne zaležem.
MV - kolikor sem jest seznanjena s tem, se ne da brez UZja ugotoviti, da se kej odpiraš. Vsakič sem imela v 4. mesecu neko špranjico, pa za to sploh vedela nisem. To, da te špika dol, pa dol pritiska, pa je čisto normalno. Veste, majo naše
vedno manj prostora in pol če ne gre več gor, gre pa še dol mal
- verjemte, jest že vem kak to zgleda (pri Vidu tega nism). Me malena tako razteguje, pa v rebra brca, pa v jajčnike buta, da je joj. Ampak važno je, da je vse ok.
Vse, ki ste imele v sredo preglede -
za uspešne preglede. Upam, da ni zamere, ker vas nism oznanila - sam kaj k sm bla pa lena