jaz sem oprala vse pleničke v tistem taprvem mrazu, ker me je res zanimalo, če jih minus in sneg kaj pobeli. menda jih no, zgledajo zdaj ok...torej so oprane in speglane:))))
cotke sem presortirala in čakajo. tak malo za lušte je že treba kaj delat...vsega pač ne, ker pol res nič ne ostane za konec, pa se predolgo vleče...
po drugi strani pa jaz in moj pritisk. lahko bo ok, lahko pa podivja. in pol se že vidim v bolniščnični spalni srajci.... nikol ne veš, kaj iz tega pride, tak da na tričetrt je že fino bit pripravljen. tam čwez en mesec, seveda, zdaj bom itak ok. če me od tega kašlja ne pobere.
jessy, nič nisem dobila pri zdravniku. inhalacije z fiziološko, pa je bilo potem samo slabše. pušenjak pravi, da lahko panatus. to vzamem zvečer. pa smrekove vršičke. pa operil, pa lekadol, pa fluimukan, pa med in bronhi bombone. pa magnezij in metildopo.
, hm, no, ja, pol lekarne. za fluimukan mi je rekla v lekarni, da mi nima kaj bit, ampak da ne reče ja, ker nikjer ne piše. sem vprašala, kaj ali ni testirano ali ima kaj škodljivega. pa pravi da ni testirano...
ampak najbolj hecno in hkrati za zjokat je to, da nič ne pomaga. čez dan še gre, noč je pa grozna...
tia78, mene pa ni nič strah poroda. komaj že čakam po eni strani..malo me je strah onega dela po porodu...kak bom v bolnici bedela, če bom lahko kaj spala in še huje, kaj če bom spala tak, da malega ne bom slišala. bedarije vem. pa da dojenje ne bi šlo. pa da bi bilo kaj narobe z otrokom....take stvari, ki jih itak ne bo, al pa se bodo že sproti reševale...take, na katere težko vplivam...pa če se bom sploh kaj spomnila od prvič... da ne bodo ne vem kaj pričakovali od mene, jaz pa v temi:)
sem pa začela brat tudi januarke in februarke...res me že konkretno grabi. hvala bogu za praznike, da se malo zamotim:)