Mi2 ne moreva pričakovat nobene finančne podpore staršev, našparanega tudi nekaj nimava, je bolj zlata rezerva za kaj nujnega, tako da bo to en ornk puf Potem pa držat pesti, da ga bova sposobna odplačevat ... HB imava službi za nedoločen čas, čeprav to danes ne pomeni dolgoročne varnosti, pa jaz jo bom tudi morala počasi zamenjati, ampak za kredit dobit je vsaj lažje.
Jah tudi midva nimava sreče, da bi nama padlo kaj z neba. Ampak se tudi ne sekiram zarad tega.
Imamo mi taki primerek (od očima - ta najmlajša hčera), ko je dobila vse, fajn jima je ohcet plačal, pa stanovanje dal pisat (trosobobno). Zdej pa ima - po 15 letih, so zagonili čisto vse. Njegov zet ratal celi pijanski kronik

živijo pa v najemniški hiši s tremi otroci. Da o drugih stvareh ne govorim.
No da dodam samo še to, po 15 letih niso zagonili samo očimove žule, ampak še eno dediščino, ki pa tudi ni bila majhna. No vsaj meni se 25.000eur ne zdi malo. Da ne govorim, kako so prišli do te dediščine, z goljufijo
Drugače pa ta hčera od očima, tudi ni nič boljša od svojega moža (zgleda, da drži pregovor, da vsak sekret svoj pokrov najde). Svoje otroke, ki so bili pr nam 2 meseca na počitnicah, ni poklicala niti enkrat.
zdaj smo jih imeli spet cel teden na grbi - pa jih tudi ni sploh poklicala, vmes smo enkrat peljali za par ur domov, ker smo šli v lj po opravkih, tudi tok ni bila, da bi za svoje otroke skuhala. Je rajši kuhala drugod za druge pijančke. Otroci niso pa od zjutraj ko so šli in do takrat ko so prišli nazaj pojedli čisto nič!!!!! No sej po enem koncu se mi otroci smilijo, po drugem pa čisto nič. Ratujejo podobni svojim staršem, ne znajo rečti niti hvala, da o njihovi jezičini ne govorim.
Ah zdej sem se pa razpisala, pa če prav sem kr malo zgrešila temo.

Se opravičujem