Jutrce!
Mmmm, bi pasal še spat, ampak vsak dan mi ne gre. Zunaj je spet napadlo kar nekaj snega in je ful lepo. Najlepše pa je, da mi letos ni treba kidat
No, pa z avtom se premikat. Včeraj sem se mal s cunjcami ukvarjala, sem zrihtala
eno polico v taveliki omari. Nabavit moram samo še kak tamali pajacek, pa ne bo nag
Počasi se bova spravila še k nakupu ostale opreme.
Če katera ve - Recinko - če vzameš npr. previjalko pri njih, a moraš nujno vzet npr. E paketek, ali lahko vzameš denar na CSD in kupiš pri njih samo kar rabiš? Sicer bi se eventuelno dalo nabrat za cel paket, samo res ne rabim ostalih stvari nujno...
Če bojo ceste OK, bova mogoče v petek po pregledu skočila do IT, pogledat za voziček in v Ikeo.
Včeraj sem bila na enem foto predavanju in sem pravilno odgovorila na 1 ? in sem dobila knjigico o fotkanju, bravo jaz
Je bil lubo ponosen name, k sem nama tako fajn knjigo zrihtala.
Joj, še to. V pon. sem gledala eno grozljivko, srhljivko al neki tazga (Sirota). Mene to baš ne gane, včasih imam podobno službo in mi res ni nekaj groznega. Za razliko od
. Pride za 5 min na kavč, da namaže bušija in se potem zastrmi v ekran, roko ima na trebuhu, je kao neki groznega, stisne prste in mi 2 porine direkt v moj bogi popek. Da te kap, kako je bolel, za zjokat. Sem ga takoj izbacila s kavča
Malicki - ful lušn košek
Nosečka24 - he he, moj je tudi tak zaj***, se gre roštiljado po trebuhu, dela orto bule ven, ko pa dvignem majčko, pa da takoj mir
Mogoče pa odreagirajo na svetlobo, al pa ker rata bolj hladno??? Pojma nimam, je pa smešno
Pinakolada - jaz sem bila na 3D, šla sem pa zato, ker je moj G bolj šalabajzrski in škrt, pa sem rekla, da dam raje 80 evrčkov za to, da se pol ure ukvarjajo z mano pa še CD dobim, kot pa da dam njemu 40 za UZ + 5 za slikco
No, šla sem v Postojno, naš mulc se ni lepo obnašal, čeprav sva se med potjo mal pomenila, je dr. rekla, da tolk trmastega pa še ni vidla, se je matrala z nama 45 min, pa imamo res lep posnetek od lulčka, ostalo pa ni za prehvalit
Je bilo pa vseeno lušno, sva se ful nasmejali z dr. in posnetki so tudi za ostale zanimivi.
Lunka1 - a si ti spraševala za ceno UZ? Pri mojem je 40 evrčkov. Ta pregled imam v petek, že praskam po torbici
Sem najprej mislila, da ne bom dala, zdaj se mi pa zdi, da kar bom, ker je že 1 mesec od 3D in bi bila rada ziher, da je vse ok. Se mi zdi pa ful svinsko, da imajo tako različen režim dela, enim vedno delajo UZ, printajo slikce, merijo MV ... no, 2. otroka definitivno ne bom pri njemu čez spravla
. Pa upam, da se mu vsaj mal kolca zdajle
Sonček -
in
za sestrično. Kake zgodbe ...