IZVIRNO SPOROČILO: lucika
rožca, a veš da si že menda stokrat napisala, pa še vedno ne vem...kako to da si šla rodit? a si popadke dobila? al so bili pretoki tolk slabi, da so sami cr naredili? daj, saj ti ni težko, daj še enkrat povej. saj veš, zdaj je itak čas za obujanje spominov:)))

ja, je res zdej čas obujanja spominov.
Drgač sm pa po hitrem postopku rodila zato, ker je bil Vid ful zahiran (1170g, 33t), plodovne vode nisem imela, zraven pa še fasala PE.
Drgač pa niso vedl, da so moji pretoki slabi - to sem zvedla šele v tej

. Glede na to, da pa sem sama (ko sem bila še plodek) imela tudi zastoj rasti, pa zdej pravjo, da je to tudi malo dedno. In zdej sem jest sama prišla do zaključka (ki ga je potrdila moja G, Strahova in Vidova neonatologinja), da je zaradi slabih pretokov začel Vid hirat. Posledično je prišlo do izhlapevanja plodovnice in potem je bil zunanji znak tega PE. CR sm mela pa zato, ker drgač Vid po vsej verjetnosti ne bi preživel napora, nisem bila nič odprta... Skratka sranje, ki pa se je zaključilo super. Sedaj je tak lump, da je au in se mu čist nič ne vidi, da je bil pred dobrim letom zelo bogi
Aja, še to - jest močno upam, da bom rodila v februarju. Ker čakanje do roka in še pol pa verjamem, da ni ravno prijetno. Tam okoli valentinovega je en fajn čas. Upam, da se me bodo gor usmilili in bo res tako
< Sporočilo je popravil rožca26 -- 9.1.2010 14:14:58 >