Dobro jutro! Kako ste se že pridno razpisale!
3Sonček3, vidim, da G res različno delajo, tako da na koncu se bom še v jezik ugriznila in ne bom več jambrala čez svojo, ker bom ugotovila, da še veliko naredi.
Zoey, tole s papagajem zna bit prav zanimivo.
Samo ne vem, če boste ostali to zdržali, da boste imeli dva "kričača".
Drugače tudi moj nick "izvira" iz dejstva, da sem totalno mahnjena na živali. Partner se je sedaj po tolikih letih že vdal v usodo
, je bilo pa na zčetku malo kriza, ker je iz mesta in njegova starša tudi slučajno ne marata živali (njegova mama se npr. na začetku pri nama niti vsest ni hotela, ker je verjetno mislila, da bo tisoč in eno bolezen pobrala, če se vsede na stol, s tem da verjetno ni treba pripomnit, da sem prej cel dan glancala stanovanje, da ja ne bi bila kje kaka dlaka
). Potem so mu pa počasi pod kožo zlezle in sedaj ne zaostaja dosti za mano.
No, saj če tako povem, je tudi sedaj "slučajno" naneslo (če katera verjame
), da je tudi pri otroški opremi polno žvauc - posteljica ima narisanega kužka, posteljnina - polna muckov, medvedkov, kužkov, prenosna posteljica - spet medvedki, vrtiljak - spet žvauce, cotke (ki pa so res več ali manj dobljene) spet polne žvauc, slikice za na steno mi je kolegica tudi narisala z žvaucami - račka, žirafa, medvedek, zajček ...
Ni, da ni.
Naju pa danes zopet čaka en delovni dan. Že čez praznike sva bila ful pridna in sedaj kar nadaljujeva z urejanjem stanovanja. Morava namreč zrihtat dnevno sobo, spalnico in predsobo, ker sva imela do sedaj "splano dnevno sobo", sedaj morava pa to okoli obrnit, samo nama morajo pridit še parket položit. danes morava spraznit celo dnevno sobo, s epravi vso najino ropotojo, vključno z garderobno omaro, tako da bo vso to robo treba nekam stlačit, dokler ne bo splanica zrihtana, ki tudi še čaka na parket in mora biti do takrat prazna. Jah, saj vem, pametna midva, sva se tega lotila šele sedaj, ampka kaj ko je bilo prej "tolikooooo časa".
Bo že, samo da naju kaj ne prehiti.
LP