writing-img

RE: Marčevke 2010 - 2.del

clock-img

15.01.2010, 21:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Ta pa je faca. Da si upa to rečt, k svojih otrok niti ne pokliče med počitnicami. Ma pa jajčka

Važno, da ga žurajo!!! Za nekatere je to smisel življenja

Itak, sam da je žur

Pa fajna dediščina, da je za zapravtuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:43

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Sem že nazaj! Sem mogla Nejo spat spravt, ker sta gledala eno risanko do 21.20, potem sem pa jaz prišla na vrsto.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

15.01.2010, 21:44

clock-img

Anonimen

Kje je JESSY??????

ALO ZAOSTAJAŠ

Mislim, da nama tiramisu reže, da ga pošlje po hitri pošti

Pol pa ji je delno oproščeno. Za drugi del bo pa potrebno pisno opravičilo zaradi neopravičenih minutuser posted image user posted image user posted image

Nadaljna kazen - ukoruser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:44

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Kje je JESSY??????

ALO ZAOSTAJAŠ

Pol pa ji je delno oproščeno. Za drugi del bo pa potrebno pisno opravičilo zaradi neopravičenih minutuser posted image user posted image user posted image

Nadaljna kazen - ukoruser posted image user posted image user posted image user posted image

Alo, pridta zdej, ko je zrezan! user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:45

clock-img

Anonimen

Sem že nazaj! Sem mogla Nejo spat spravt, ker sta gledala eno risanko do 21.20, potem sem pa jaz prišla na vrsto.

OPRAVIČILO SPREJETO. zdej pa le hitro v pogon na tipkovnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:45

clock-img

rožca26

pencil-img

2889

Ni problem, sam mormo tud tuki pridit na novo stran Magari zdej čez vikend Kaj praviš? Pa mi piš kdaj si gor jutri, pa probam uletet na net.

Bom bom. Al ti pa pošlem sms. Sej drgač sm pa zdej na FBuser posted image

Za dons bi se opravičla user posted image  Bom po vsej verjetnosti kar kmalu šla v mižule. Sm zmahana od pričakovanj na UZ, pa od Vida, pa od sedenja, pa ... user posted image  Bi mi jutri bolj odgovarjal. Kaj praviš? Upam, da ni zamere.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

clock-img

15.01.2010, 21:46

clock-img

Anonimen

Kje je JESSY??????

ALO ZAOSTAJAŠ

Pol pa ji je delno oproščeno. Za drugi del bo pa potrebno pisno opravičilo zaradi neopravičenih minut

Nadaljna kazen - ukor

Alo, pridta zdej, ko je zrezan!

Ej pošlji mi ga po DHL  poštiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ga bom glih zjutraj za zajtrk zmazala

clock-img

15.01.2010, 21:46

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Rožca, nič spat! Spi se ponoč, ne zdej! user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:47

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Ej pošlji mi ga po DHL  poštiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ga bom glih zjutraj za zajtrk zmazala

Že kličem, da poberejo!

clock-img

clock-img

rožca26

pencil-img

2889

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Alo, pridta zdej, ko je zrezan! user posted image user posted image user posted image

Bi jest raje kr hitro pošto poslala. Jest sm že v pižami. Ne da se mi pa preoblečt user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Ni problem, sam mormo tud tuki pridit na novo stran Magari zdej čez vikend Kaj praviš? Pa mi piš kdaj si gor jutri, pa probam uletet na net.

Bom bom. Al ti pa pošlem sms. Sej drgač sm pa zdej na FB

Za dons bi se opravičla Bom po vsej verjetnosti kar kmalu šla v mižule. Sm zmahana od pričakovanj na UZ, pa od Vida, pa od sedenja, pa ... Bi mi jutri bolj odgovarjal. Kaj praviš? Upam, da ni zamere.

Sej bom jst tudi počasi šla. Sm kr kaput  za danes. IN to čist prevečuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

rožca26

pencil-img

2889

Rožca, nič spat! Spi se ponoč, ne zdej! user posted image

Nism rekla, da grem zdej spat, ampak da grem kmal spat. To je čist druga user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:48

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Men je še velik kave ostalo! Pa prideta na pižamo party, pa zmažemo tist pratfon in spijemo še liter kafeta....Vama povem, da bomo sončni vzhod dočakale, al pa spiranje želodca!

clock-img

15.01.2010, 21:49

clock-img

rožca26

pencil-img

2889

Sej bom jst tudi počasi šla. Sm kr kaput  za danes. IN to čist prevečuser posted image user posted image user posted image

Sam ne še prec, da ne bo Jessy sama samcata.

clock-img

15.01.2010, 21:49

clock-img

Anonimen

Rožca, nič spat! Spi se ponoč, ne zdej!

Ja sam res rožca, ni še čas ......user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:50

clock-img

Anonimen

Men je še velik kave ostalo! Pa prideta na pižamo party, pa zmažemo tist pratfon in spijemo še liter kafeta....Vama povem, da bomo sončni vzhod dočakale, al pa spiranje želodca!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

rožca26

pencil-img

2889

Mislim, da ta drugo user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa če bi ti uletela na sredino - se pravi k meni. Bi mi tko bolj odgovarjal user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

No, lepo, da se vama še ne mudi! user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:51

clock-img

rožca26

pencil-img

2889

Vekybel, vidim da si že en lep čas gor, pa se nič ne oglasiš. Dej kej pokomentirej, da ne bomo samo 3 čveke user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:51

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Mislim, da ta drugo user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa če bi ti uletela na sredino - se pravi k meni. Bi mi tko bolj odgovarjal user posted image user posted image user posted image

Eeeemmmmm......to že drži, sam moram pol velik s sabo prtrogat....pratfon pa kafe.....pa pižamo....

clock-img

15.01.2010, 21:52

clock-img

rožca26

pencil-img

2889

No, lepo, da se vama še ne mudi! user posted image

Veš da ne. Sam če pa spet zgineš neznano kam, se pa ne čudi, da ne bo več nobene user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:52

clock-img

rožca26

pencil-img

2889

Eeeemmmmm......to že drži, sam moram pol velik s sabo prtrogat....pratfon pa kafe.....pa pižamo....

Pižamo dej kr nase. Protfan dej v levo roko, kafe pa v desno, pa je stvar rešena user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:53

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Veš da ne. Sam če pa spet zgineš neznano kam, se pa ne čudi, da ne bo več nobene user posted image user posted image user posted image user posted image

A verjameš, da sem pred kratkim planirala en hitr tušek....tak, da ne bi niti opazili, da me ni...user posted image  Sam ne tak, kot ga ima un kretenko od Sare. user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:54

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Pižamo dej kr nase. Protfan dej v levo roko, kafe pa v desno, pa je stvar rešena user posted image user posted image user posted image

Aha, sej vrata, pa avto lahk pa ta mičken v bušiju odpira, a ne de...user posted image user posted image user posted image  Ker je ravno na sredini, pa še praznih rok je. user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:55

clock-img

rožca26

pencil-img

2889

Aha, sej vrata, pa avto lahk pa ta mičken v bušiju odpira, a ne de...user posted image user posted image user posted image  Ker je ravno na sredini, pa še praznih rok je. user posted image

Ah ne, s hitro pošto pridi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem