Pozdravljene!
Pa saj ne morem verjet,.... po tolkem času, ko vam pišem, pa me ven vrže, pa še kopirala sem, pa ne vem kaj sem naredila, da mi je eno prejšno kopijo pol prlimal, sem že neki narobe stisnala,....
Pa poskusimo znova,....
Najprej sem šla na seznam gledat, če sem še gor, ker se nisem javila že 4 mesece,...
Pa sem še
.... Videla sem da na seznamu ni še vpisan spol, dobili bomo fanteka, ter pregled imam v sredo 27.1.
Nimam se kaj dosti časa javit, ker imam doma še enega škrata, ko pa gre on spat, grem pa tudi jaz počivat, ker me ta nosečnost bolj utruja, kot me je prva.
Drugače sem ok., sam utrujena sem, pa ponavadi me še spodaj pod trebuhom boli, ker Lan-a pač vzdigujem ima pa 14 kg, pa še sama sem kr obilna, pol so pa posledice bolečine.
Bomo še že zdržali 5 tednov.
Nosečka24 sem glasovala zate
zdej sem pa pozabla, kaj sem vam prej pisala,...
aha, dobila sem zasebno sporočilo mislim, da od 3sonček3, da naj javim ko bom rodila. pa sta dve št. gor, jaz bom kr tebi javila! A pol mi ni treba zadovžit mojega moža, da vam tukej sporoči? Ker pri prvem je bil zadolžen
A imate že vse pripravljene potrebščine, cotke za vaše dojenčke? Jaz pregledala sem že, sam oprala, pa zlikala še pa nisem. Imam namen ta vikend ko pride. Bomo videli.
Kaj za v bolnico za vas?
nč, zdej pa upam, da vas bom malo bolj sledila, čeprav ne obljubim glede na to, da sem gledala koliko strani ste danes napisale, pa še verjetno prej tudi. Ste res prave čveke.
Uživajte še naprej
kolikor je še imate, pa čuvajte svoje
, pod srčkom.