Zdravo punce po doolgem času!
Joj mi je prav čudno tukaj na stolu, hehe.
Sem dobila v ponedeljek dovoljenje da se lahko malo več gibam (sicer to zdaj ne pomeni sedenje in hoja po cele dneve, ampak mi je dovolila mini sprehod če krči ne bodo prehudi. Tako, da sem včeraj že malo izkoristila ter šla z avtom do pošte (moj sprehod so ubistvu stopnice v bloku - sem v 4. nadstropju). Ampak moram vseeno paziti. Me krči takoj napadejo da je joj
, trebuh pa v trenutku trd ko kamen. Ampak malo gibanja pa prav paše. Se takoj pozna, da lahko ponoči boljše spim. Pa malo se pretegniti.. uhh super, hehe.
Hvala punce vseeemm za pikepoke. Pomagajo
!
Mi je rekla G v P, da naj bi bila iz tahudega že ven, da pa bi bilo fajn še kakšne 3 tedne počakat. Sem, pa danes 32. teden tako da
. Bolj konkreten pregled pa me čaka naslednji teden v petek 5.1, ko imam UZ. Ker tale v ponedeljek sploh ni bil pregled. Sem 2,5 ure čakala za to, da sem bila potem 5 minut notri ter, da me je naročila naslednji teden
. Me je pa vseeno pomirila, da sedaj ni več take panike. Že zaradi injekcij, ki bodo pomagale, če bo pupa malo prej prišla.
Uf ne vem več kaj napisat.
Aja, se moram pohvalit, da se v tem mesecu nisem zredila niti za gram. S tem da sem od začetka januarja ležala
. Je bil že skrajni čas da se kilce malo umirijo. Sem pa še vedno na +12.
Ste bile vidim, da zelooooo pridne s pisanjem, saj še malo pa bo 3. del
.
Saj bi šla za nazaj brat, pa nimam pojma kje sem ostala
. Brez zamere.
Za pupo imam jaz že vse pripravljeno, torbo za v P imam za vsak slučaj tudi že pripravljeno, tako da imam srečo, da sem se s pranjem in likanjem malih oblekic že prej lotila, ker sedaj nimam pojma kako bi.
Je pa prav fajn po tako dolgem času spet biti malo tukaj.
Bom sedaj poskušala, priti vsak dan, vsaj za 1 post če ne drugega
. Odvisno kako me bo kaj zvilo.
Upam, da ste vse ostale ok.
Sara zate pikepoke
, pa tudi za ostale, ki jih tudi potrebujete!
Uživajte v današnjem sončku!!
Pa se slišimo, upam da jutri.
Lep dan!
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 27.1.2010 10:27:26 >