Čao pupe!
Sem bila lenčina ta teden, se bom poboljšala
. Ful sem slabo in malo spala, me je bauhi bolel, pa kolki, če sem se obračala je bilo še slabše in potem sem se cele dni vlekla kot megla, spat pa tudi čez dan nisem mogla. Če ne bi imela psa zjutraj ven za peljat, bi po moje kar skoz bila v pižami, tako pa tudi če greva za samo 5 minut, mi je to za1x še brca, da grem pod tuš in se oblečem. Vas obvestim, ko se mi bo poslabšalo in bom samo trenirko navlekla čez pižamo
Danes sem pa spala s pasom, tistim mehkim iz HM-ja in je bilo bolje. Me pa prebava matra
, ne vem, kaj naj še vase vržem, da bo bolje.
dobi drisko, sam ko me gleda, kaj si vse namešam, z mano pa nič
. Sem pa opazla tudi malo krvi, tako da zgleda, da sem fasala hemoroide
, bo treba v lekarno po kako kremico
Ja, ja, same lepote nosečnosti. Upam, da bo naslednja lažja
Sem pa mal nabavljala iz kavča, sam pol me je poštar tako grobo zbudil, sem glih zaspala proti jutru, da sem se še 2 uri tresla. Sva se odločila za kombinirano previjanje, tk da sem nabavila še nekaj pralnih pleničk, pa tiste za čez, pa par frčkarij pri Racmanu. Včeraj sva imela pa zadnjič šolo in sva skočila še za 5 minutk v BC, pa se nisem mogla upret pajackom
, imamo 3 nove
. 2 cute 2 handle
HB, da sem doma in res ne hodim po štacunah, ker me rado odnese
. Opremo bova pa januarja začela nabavljat, premišljujeva pa kar o E paketu, da vzameva previjalko, pa jogi, pa še par stvari.
Drugače pa
za vse preglede in dobre novičke. Pa za telefonske jaz tudi predlagam na ZS, da vaju ne bojo pol kaki psihiči nadlegovali
Drage
, imejte se skrajno lepo