IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, kako smo kaj danes, a veš kaj?? Petek je, jutri bo takoj lepši dan

Petek, aleluja, sem ko ena taka, ki čaka na penzijo in istočasno že v pondelk sanja o petku in jaaa spet je petek tu, končno. Ubita sem itak, ko da bi me nekdo ožel pa na tleh pustil

ampak kaj nej, žvet je treba pa služt za kruh in pasje brikete, a ne. Dans je dva meseca

in se sprašujem, če bo s časom kej boljš, računam na to in računam na tist en teden morja poleti!
Ma se ti pozno spraviš za bukve, jst se v času šole nikol po sedmi uri zvečer nisem več mogla učit, dobri ste eni, da vam zvečer to gre ... no pa sej ti je dragi pol še mal energijo dvignu. Fouš ... jst še zdej ne morm nč.
tassi ma da rata zdej! sem pa tud jst jezna na dr., pa ko niso več tisti mladi direkt iz šole ven, pa me na dveh čiščenjih še niso dobr spucal in mam zdej samo sr.an.je

Nas kr znajo razkurit ja, tud moj gin. ma tak odnos, da bi ga najraj .. ggrrrr ... ampak nej bi pa bil strokovnjak

, pol se pa pejt.
Lana super za lepo obletnico.
Glede delodajalcev ... sej razumem, samo nobenega človeškega odnosa ni več. Pa ko bi vsej do vseh zaposlenih bli enaki, enak odnos. Ne pa .. jst sem npr. manj na bolniški ob postopkih, ko pa en, k ma skoz neke viroze, pa za unga ... ja klinc, ni fajn a ne ... jst sem pa za na drugo delovno mesto

.
Gigi pa praviš, da preveč govoriš al ako si že zanč napisala ... rabimo take

! Prava enciklopedija ste punce tu in to nam pol prav pride, mal pomislmo, kaj od vseh teh nasvetov bi blo za ponucat

. Tenkju!
neodkrita a ne morš brez igel, kaj .. je treba še mal tetovaže
žal .. nisem iz MB, no sej še iz tega konca ne vem za nobenga, bi si pa dala tetovažo, če ta vrag nebi tko bolel
no pejmo še mal delat