writing-img

RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del

clock-img

29.11.2009, 22:38

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

IZVIRNO SPOROČILO: lana70
držim pesti, da bo božiček tudi po obali nosil pluske user posted image user posted image

Tud jaz!

Hvala Mikla!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

30.11.2009, 04:39

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Bro jutro .. .Gretica ne more spat noooooooooooo ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse današnje

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

30.11.2009, 05:02

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Bro jutro .. .Gretica ne more spat noooooooooooo ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse današnje

Servus Gretka!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

30.11.2009, 09:37

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

vidim da danes večina še spi
evo kavica zaspanke...

user posted image

clock-img

30.11.2009, 10:14

clock-img

barbara b

pencil-img

589

mausikaa a ti to misliš že na drugo jutranjo kavico  user posted image user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

clock-img

30.11.2009, 10:25

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

mausikaa a ti to misliš že na drugo jutranjo kavico  user posted image user posted image

user posted image   jah danes je bla res bolj pozna...

clock-img

30.11.2009, 10:43

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

evo da vam dam še mal mojih hamburgerjev iz šihta user posted image user posted image pa še mal za zalit  user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

30.11.2009, 11:30

clock-img

Naska

pencil-img

405

dobro jutro!!!

kaj se kaj dogaja, a sem kaj zamudila. kar neko zatišje...user posted image

clock-img

30.11.2009, 12:48

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

To je ponedeljek Naska, počaki malo, da se začnejo bejbe prebujat v nov teden .... user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

30.11.2009, 13:05

clock-img

Naska

pencil-img

405

olala, gretka - tok prazno na forumu, da kar odmevauser posted image

clock-img

30.11.2009, 15:58

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Gigi, kje si? Kako se počutiš?

clock-img

30.11.2009, 16:08

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Ja čist tuga tle k ni Žižeka in Mismis....še Fidolina se je skrila...zgleda da je računalnik vrgla skoz okn user posted image user posted image user posted image user posted image

KJE STE DEČVE user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

30.11.2009, 17:15

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Kam pa je res poniknla naša Giget ... verjetno ma kakšno službeno zadevo, drgač je ona tle kukr inventarček, sam če lohk, dejmo ji cajt, sej se bo jaula ...

clock-img

30.11.2009, 17:17

clock-img

Naska

pencil-img

405

jaz se tudi sprašujem GIGIIIII

clock-img

30.11.2009, 17:20

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Jaz grem jutri na pot in me ni do ponedeljka zvečer. Da me ne boste preveč pogrešale user posted image

no še malo pa bo že globoko večer.....

Horny Teddy

clock-img

30.11.2009, 17:21

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Babe moje, saj ne morem verjet- PA JE RES.
Proti koncu decembra mora prit moja user posted image   in že štartamuser posted image s femodenom, januarja diphereline, februarja gonal in to je to. Mene je skor kap, da sem že v postopku in že na vrsti.Čist sem že happy.

Mismis mojuser posted image , malo boš me prehitela, čist malo.....ampak bova skupaj, v mislih in navijanju ziher. Pol pa me boš šibnila le za kak centimeter v širino trebuščka.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

30.11.2009, 17:22

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Jaz grem jutri na pot in me ni do ponedeljka zvečer. Da me ne boste preveč pogrešale user posted image

no še malo pa bo že globoko večer.....

Ne morem verjet, da tko površno beremo. Žižetka, zdej ej pa cajt, da se javiš.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

30.11.2009, 17:53

clock-img

Naska

pencil-img

405

dejmo Zarja user posted image user posted image user posted image

pismu pa res površno beremo...

clock-img

30.11.2009, 18:37

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Proti koncu decembra mora prit moja user posted image   in že štartamuser posted image s femodenom, januarja diphereline, februarja gonal in to je to. Mene je skor kap, da sem že v postopku in že na vrsti.Čist sem že happy.

Mismis mojuser posted image , malo boš me prehitela, čist malo.....ampak bova skupaj, v mislih in navijanju ziher. Pol pa me boš šibnila le za kak centimeter v širino trebuščka.user posted image user posted image user posted image

Bravo Zarjica dušo ... tole je blo pa expresno ... si se že mogla jako fajn držat tam da so te koj preko reda ufurali v akcijo, no ja kar je čisto prav ane ... sam da dogaja, pa magari koj ane ane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.11.2009, 18:53

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Bravo Zarjica dušo ... tole je blo pa expresno ... si se že mogla jako fajn držat tam da so te koj preko reda ufurali v akcijo, no ja kar je čisto prav ane ... sam da dogaja, pa magari koj ane ane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je že skor dve leti trajal moj prvi ICSI in glede na vsa sr@nja sem si baje zaslužla. Pomoje sem se jim prav zasmilila.......Ma tolk so fer in super!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

30.11.2009, 19:04

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Sej je prav da so prijazni in fer ... zdej pa ima da rata !!!!!!!

Da ne bi ti mene jemala kao da mi kej ni prav, jaz sem fulllllll vesela da si tako hitro spet uletela v akcijo, ma sem vesela za vsako in vseh uspehov ... tako kot bi bile ve vesele mojega, se jaz veselim vaših user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.11.2009, 19:10

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Grethy vem, vem......srčica mojauser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

30.11.2009, 20:38

clock-img

Fidolina

pencil-img

897

Helou user posted image ,
moram vas mal pozdravit - pa sam na hitro. Danes smo zadnjega v mesecu in je treba postorit za službo ogromno stvari. Vse more biti zaključeno, izterjano,  obračunano,.....user posted image .
Ker je pa nekdo zadnje dneve preveč visel na nekem forumu, mora pa vse not prinesti user posted image . Tako, da bo še dolga noč user posted image .
Navijam za belino v vaših gatkah user posted image .

clock-img

30.11.2009, 22:32

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

zarči - ej bejba to sem pa vesela zate, da greš tak hiter že v postopek, pol boma pa februarja skupaj, je to je noro tolk sem vesela res, da so tak pohiteli user posted image user posted image user posted image

gigi - kako je s tabouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

01.12.2009, 08:12

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

dobro jutro,

da ne kuham vedno kavice...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tko za tiste ki jim pa to ni dovolj pa tole:

http://www.chippendales.com/

aja, pa ne si preveč zapackat tipkovnic user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem