Dobro jutro vsem skupaj,
vidim da bo sedaj pa že počasi čas za morje, ko nam je maussi postregla s tako lepim kompletom poletnih hlačk
. Maussi uživaj danes v kinu in babjem čveku
Žižek moj, any time, any place, zate vedno.
Loremi, to pa je bil roman včeraj, še Tolstoj bi ti ga zavidal. Glede MB, ti povem, da sem zelo vesela, ker sem zamenjala, meni je šlo v LJ zelo na živce, ker so me samo terali iz postopka v postopek, noben pa ni nikoli raziskal zakaj ne pride go vgnezditve. Še bolj me je pa sedaj poparilo, ko mi je dr. R našel tele hydrosalpise
, ma hudič kako to niso videli v LJ, pa sem imela pri njih ma zihr 100 UZ-jev, v MB mi ga je pa našel na prvem. Posledično s tem hydro neki, itak ne more priti do vgnezditve. Mogoče bi se ti pa splačalo malo razmisliti o zamenjavi
Miklica, potem pa držim pestke, da tole maturitetno in študentovsko obdobje čimprej mine, da se ti zadeve na šihut normalizirajo
Zarja, kako je bilo na Gibonniju?
Fida, ti si tudi tak fuzbal fan, midva z mojim sicer nisva, ampak kakšno dobro tekmo je pa treba pogledati. Še dobro, da smo nabavili zalo heinekena in kokic, da bomo lahko kavčali pred TV-jem
Gretič, joj kolk sem jaz vesela, da ti je uspelo dobiti službo v home town, da se ti ni treba voziti, verjamem da je tole precej utrujajoče
Lana70, evo čakam, da bo Žižet imela cajt, da objavi sliko princeske, mogoče pa tekom dneva skočim pogledati na FB kaj je novega.
nč babe moje, gremo delati, da bomo zaslužili za pasje brikete in žemljo, vas pridem kasneje spet počekirati