Nekak sem ok, hvala. Sem mal cvikala, kolk bojo mel dans kej govora na šiht okol sodelavčeve novorojenke

(mimgrede na rit sem padla, ko sem prebrala, da sta ji dala takšno ime, ki je meni že 15 let zeloo všeč

), pa mi je blo na srečo dans to prihraneno in bo rafal, ko se on vrne v službo

. Se mi pa dans že cel dan tko vrti

... no sej se mi od rojstva sončkov naprej skoz neki, sam dans pa tolk bolj. Boh si ga vedi, kaj je to.
Drugač pa shajam nekak, iz dneva v dan guram, en dan je lažje, drug dan ko da bi imela skalo na hrbtu in počutje, čustva v podnu. Ne vem, morm it naprej in dobr da imam vas rr-jevke!
Bom pa jaz tud še mela bolniško v jeseni enkrat ja, in verjetn to zadnjič letos, kak nov ivf bo tko v naslednjem letu.
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Vseeno končni rezultat in razplet tekme nikakor ni bil fer - eni pravijo še sreča, da je razveljavil veljaven gol. Ni res! Če bi sodil tako, kot je treba bi mi zmagali in ta razveljavljen gol vsaj pri meni ne odtehta slabega sojenja in nezasluženega remija. Zmaga bi bila naša, če bi sodil normalen sodnik.
eeee ko prvokso Lojziko nekaj razjeza, ona pove kot profesor
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Nekaj drugega pri tej tekmi me še skrbi. Umik Sarme ob prvem prejetem golu. Nekako se je ustrašil žoge..
em, ja ... sicer govorim kot laik, ampak je tud mene presenetlo, kako se je golman umaknil žogi, se je ustrašil, namesto da bi jo branil ...
mausikaa ko bi jst vedla, kako tole gre, mislim rečt klomifenčasti cikli ... ampak upajmo na najboljš, tud če toplomer ni pokazal sprememb, me pravimo, da so vseen bile in naj se dobro izide!
Jst sem si pa za v četrtek vzela dopust, tko da še dva dni oddelam in fraj do nedelje, wwiiiii.