jutro
al pa že kr dober dan
zaspanaaaa, v službi se pa že matram z nadomeščanjem in imam oči na pecljih, da kej kej ne zafrknem
gigi mam občutek, da se nisem še nč naspala, ampak na Štajerskem je pa pasalo, vozili smo se po Pohorju, nekaj malega tud hodili, no lahk bi še mal več, pa ni blo v interesu vseh, je blo prav lušn, ker sem si želela enkrat bit na Mariborskem Pohorju.
mismis na vrhu hriba smo se basali s sendviči in mafini, vsi so šli, na koncu še tistih par, ki jih je ostalo doma
.
včeraj sem bla pa na eni prireditvi na primorskem (trio smo bli, šla sem z mojim fantom in mami), pa se nisem pustila odpovedat si namočit se v morju (moj je sitnaril za domov it in se je puntal, niti namočit se ni hotel, ves čas neki godrnal
, ko pa končno pridemo domov, je bil pa ves srečen, ker mu je uspelo prit do osmih domov in gleda Jamesa Bonda 007), ampak aaaaaaa če sm jst enkrat tko blizu obale in je sonček in voda je že dovolj topla, nak, se ne odpovem tko hitro namakanju, sploh če bom imela na najinem dopustu tisto grdo tečko
, vam povem da se je takooooooo pasalo namočit
. Jao tolk mam rada morje, pa ga vidim max. 1x ali 2x letno.
mismis super da si se mela fajn za vikend! no to itak velja za vse, ki ste ga preživele lepo!
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Lojzka me tle neki po prstih tepe in se hoče oglasit
. Pravi, da je prvi gol Argentincev padel iz ofsajda po odbiti žogi (to sem prav razlagala par strani nazaj).
Lojzko za sodnico! Ker ona več vidi, kot pa sodniki, al pa so tle kake špekulacije in sodniki ne sodijo tko, kot je treba. No ja, sej ne morem bit nek kritik, ker na licu mesta je verjetn res možn spregledat kikse, ko se vse tko hit dogaja, ampak je blo zdele že neki teh kiksov slišat, tale od ofsajdu in golu tud ni kr tko ... ker take stvari lahko vplivajo tudi na končni izid tekme.
Ah sem zaštrikala zdele.
Pejmo rajš delat in za žemljo in brikete služit.