writing-img

RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del

clock-img

02.12.2009, 21:28

clock-img

lana70

pencil-img

2857

žižet draga moja, jutri ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti!!!

.....in prišla je Živa....

clock-img

02.12.2009, 21:53

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Kiwi bem mu sunce user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno ni cajt za džombe.

Jaz sem tud nalulala čisti --------

Mišmišu dej mi Ruski voz od Bajage. Pliiiz

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

02.12.2009, 22:04

clock-img

KIWI

pencil-img

251

šiiiit, šiiiit, šiiiit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gigi?!?!? Ma kaj je zdaj to?!?!?!?!?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tak sem bila 10000000000% da ti je ratalo! Pa ne no!!!!!!!!

clock-img

02.12.2009, 22:15

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kiwi bem mu sunce user posted image user posted image user posted image user posted image

evo ga, samo za tebe...http://www.youtube.com/watch?v=LMfTwKMr81o

srce žal mi je, da moraš tudi ti čez to agonijo neuspeha, jbt ga takle mamo, tole leto res ni bilo najinouser posted image user posted image user posted image
drži se, pa ko boš pri volji zvrcni, pa padla kava in hajni

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

02.12.2009, 22:15

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Evo temu se reče žalost, sem kar 2x objavila isti post user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 2.12.2009 22:17:16 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

02.12.2009, 22:20

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

A mi lahk ena razlož ta -------??

http://www.mp3.si/listen.php?name=Bajaga_i_Instruktori_-_Ruski_v.mp3&url=http://www.mp3.si/get.php?id=687474703a2f2f64633130372e347368617265642e636f6d2f646f776e6c6f61642f3132393337383038312f35616664636133322f42616a6167615f695f496e737472756b746f72695f2d5f5275736b695f762e6d7033

Voz, u vozu izguzvana
lica putnika
Ti si tamo negde iza
Onih planina

Da l' si mozda zaspala
Il' si budna kao ja
Da l' te muce nemiri
Il' te nista ne muci

Kada budes citala
Pismo koje pisem ja
Tajna bice skrivena
Iza ovih redova

Aha, mi je potegnil.

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 2.12.2009 22:23:26 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

02.12.2009, 22:37

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Džombice moje hvala user posted image

Mišmišu moj  user posted image user posted image user posted image  to sem rabla user posted image

Kruce še mal, še mal...

Nije vodka rakija
Mada nočas udara
Tuga mi je velika
Velika, ko Rusija.....

To je poanta

clock-img

02.12.2009, 23:33

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

ma ka te jaz to berem???? user posted image user posted image
babe tko se nismo zmenile!! A nismo rekle da bodo pluski padali? ma vas bom dala vse čez koleno!!
user posted image user posted image  za vse pri katerih ni zneslo tko kot naj bi...ah sem žalostna user posted image

evo sem se zbudila, sem odspala od sedmih pa do zdaj...in zdaj sem kot sova...in grem na RR da bi bla malček dobre volje...ah grem kar nazaj v posteljo...mogoče mi rata nazaj zaspat - očitno se me res nekaj loteva, ma ne bi rada zbolela, sploh ne zdaj ko se počasi približujemo velikemo O-ju user posted image  pa še v službi smo že itak okrnjena ekipa in smo zasuti, me prav zanima kdo bo jutri še dodatno manjkal - upam sicer da nihče...

hmm, še eno mogoče butasto vprašanje: tolk je govora o gripi (takšni in drugačni) pa me zanima sledeče - fitness - sej veste gužva, pa veliko potenja, pa zrak takšen kot je, kolk je možno da tam kaj fašeš? eni zganjajo celo paniko zaradi tega, tko da mam zdaj še jaz pomisleke? Cepljena nisem in se tudi ne mislim!

clock-img

03.12.2009, 08:10

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Dobro jutro.

Gigi še tukaj user posted image user posted image user posted image , čeprav se mi zdi, da ti je narobe pokazal, ker si pozno zvečer lulala. Pejd za vsak slučaj dons še na krvnega.

Mausikaa, jaz bi se fitnes centrov kr izogibala, ker tm bacili ornk po luft letijo in te lohk zlo hitr pošlatajo. Če ti ni premrzlo, pejt raj joggirat al pa v hrib hodt, se mi zdi da jo boš boljš odnesla.

clock-img

03.12.2009, 08:13

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Džombice moje hvala user posted image

Mišmišu moj  user posted image user posted image user posted image  to sem rabla user posted image

Kruce še mal, še mal...

Nije vodka rakija
Mada nočas udara
Tuga mi je velika
Velika, ko Rusija.....

To je poanta

Srčika moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... nimam besed .... le buta mi v podstrehi, da bi vpila

NI FEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRR,

MATRVOLA, TKO SEM JEZNA IN ŽALOSTNAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

ŠIT ŠIT ŠIT ... LAVJU DRAGA TANARVEČ ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

03.12.2009, 08:23

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy
... nimam besed .... le buta mi v podstrehi, da bi vpila

NI FEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRR,

Gigi moja user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

03.12.2009, 08:30

clock-img

Še ena T

pencil-img

318

user posted image
Gigi, Kiwi.....user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 08:50

clock-img

lana70

pencil-img

2857

ma kaj res al kaj user posted image user posted image user posted image ????? Ma fak no, nimam boljše besede mi gre prav na jok

.....in prišla je Živa....

clock-img

03.12.2009, 09:01

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Jutrčka

Tudi jutranji urin ni pokazal nič drugače.

Sem se že pregrizla čez to. Prosim ne me objemčkat in jokcat. Sem res kar dobro in ko vidim vaše objemčke in jok me spet stisne.

Kiwi vseeno naredi še test.

Tanja čimvišjo beto user posted image  user posted image  user posted image

Mausika mislim da je isto v fitnesu ali v štacuni. Če je več ljudi na kupu, je večja možnost, da je kdo med njimi okužen. Tudi, če bi se cepila se ne moreš čisto obvarovati pred tem. Jaz vseeno mislim, da za zdrave ljudi ni nič bolj nevarno kot navadna gripa. Če zboliš boš pač odležala par dni...

Še ena T kako si ti meni?

Lep dan vsem

clock-img

03.12.2009, 09:05

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

žižk moj, RTI

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

03.12.2009, 09:20

clock-img

Fidolina

pencil-img

897

Gigi - kako naj te ne objemčkam pa ne jokcam.
Grem mal dol z RR pojokcat in pridem nazaj.

clock-img

03.12.2009, 10:01

clock-img

KIWI

pencil-img

251

Dan,

Pa smo tam. Gigi user posted image , ma kaj čem lulat, ko pa lije iz mene? Eh, brezveze je vse skupaj...pa je šlo še tisto čist majčkeno upanja...user posted image

Pozdravček vsem!

clock-img

03.12.2009, 10:10

clock-img

Fidolina

pencil-img

897

Gigi, Kiwi - user posted image . Če bi znala, bi kar kaj začarala, spremenila, pa poneverla (tko kot Kruce). Pa ne znam user posted image user posted image user posted image .

clock-img

03.12.2009, 10:16

clock-img

Naska

pencil-img

405

Sploh ne vem kaj naj napišem.
držte se babe!!!
enkrat mi je nekdo rekel, če se mi zaprejo vrata, pridem pa skozi okno!

user posted image

clock-img

03.12.2009, 10:27

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Mausikaa, jaz bi se fitnes centrov kr izogibala, ker tm bacili ornk po luft letijo in te lohk zlo hitr pošlatajo. Če ti ni premrzlo, pejt raj joggirat al pa v hrib hodt, se mi zdi da jo boš boljš odnesla.

o tekanju sem tudi jaz razmišljala, samo kaj ko je mrazzzzzz, pa še očk ne morem počiti ;-) 
no ko že govorim o počivanju očk

http://www.youtube.com/watch?v=k8Vg3fqIWGs

I' m undecided...
About  what?
About  everything…

clock-img

03.12.2009, 11:14

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

žiži -lubica moja user posted image user posted image user posted image , ampak jaz bi na tvojem mestu vseeno šla še na krvnega, pri meni je bilo pred petimi leti isto, mi je dva dni pred testom pokazal CB čisti minus pol pa je bla beta visoka in je bila nosečnost, probaj izgubiti nimaš kaj. RTI

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

03.12.2009, 11:15

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

KIWI -  objemček user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

03.12.2009, 13:33

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Helooo!!!!
Pa kaj je sedaj to za enegauser posted image !!!!!!!!
GIGIuser posted image  PA SEJ ČLOVEK NEMORE VERJET EJ,JA JA KRIČIM, PA KAJ JE TO MOGOČE PO POZITIVNEM TESTUuser posted image user posted image user posted image user posted image MAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pošiljam ti močan močanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem res ostala brez besed...........nedaj se.......kr pogumno naprej!

Tanja_Jes,bravo in čestitkeeeeee še tukaj, ostalo pa že itak vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KIWIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam še za ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

03.12.2009, 13:37

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Danes sem se zbudila maaa prav brez volje, tako kot pred vsakouser posted image
No, sej ni hudo bo kar bo, če ima za pridet najuser posted image
Mi pa je Aquica polepšala dan, smo se lepo načvekale in zmrznileuser posted image user posted image user posted image user posted image a ne Aqua?user posted image user posted image  Sem šibala domov nekaj naredit in sem se takoj v sekundi ogrelauser posted image

clock-img

03.12.2009, 13:43

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Gigi samo zateuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=Q66hdy52_W4

RADA TE IMAMuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem