dan vsem
še za en kratek raport dans ni blo časa, gužva do grla
sodelavec se je vrnil po očetovskem dopustu in samo o tem se jasno potem govori
... sej vem, življenje gre naprej in to je del tega, ampak vseen ni najlažje
potem so pa kupli še (itak čist punčkasto) darilo in me pokličejo, da pogledam (nisem vedla zakaj me kličejo in jasno grem) ... no nebi mi blo treba kazat, res ne
... ker ... bi zdej pač moglo bit drugač
no in sem bla spet mal
glede službe me bo pa žrlo, dokler ne bom na jasnem, ali ostanem tu ali ne
zdej se še ob to zatikajo, kolk časa bom odsotna zarad operacije
in pridem mal pojamrat sem, moram nekje dat iz sebe
no pa še imate svoje zabavne trenutke, ma znate človeka spravit v dobro voljo
IZVIRNO SPOROČILO: alpog
A še kateri moške tangice delujejo kot nagobčnik?
čeprav una slika s črnim trakcem spet ni tko slaba .... ampak neeee men dost boljš pridejo boksarce na moški riti, kot pa tangice
joj sem se zdele spomnla enga kratkega vica
... kako rečejo čehi tangicam?
... vrvičko na prdičko
aha, še tole morm omenit, avtoček na servisu, ja itak bo verjetn treba it po njega sred tekme pa se še lepo € znebit ...
navijam za Španijo ... zakaj? ne vem, kr tko ...
Urugvajci, ja domov grejo, pa sej so mel že srečo, da so pršli naprej, na račun smole Gancev ... ma so pa res dobro igrali, škoda tistega zastreljanega gola
Fidolina 
tu sem pa jaz bolj škripajoča z nasveti, sta ti pa gigi in mismis lepo povedali, jaz ti res želim, da se tole hitro pomiri in se spelje spet v stare tire
mismis nisem zjutri vidla tvoje kavice, mmmmm izgleda odlično, hvala, si grem zdej en kapučin pripravit!
gigi ma naj vama pa potem jesenski dopust zaleže, če zdej ni izvedljivo, zdej si pa še mal nogometa in pivca privošči.