writing-img

RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del

clock-img

03.12.2009, 15:08

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Zarja...pomoje da si ti najmlajša ....grem gledat...

jap, Zarja je 97, ti si pa 87  user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaa???? Kakšne cifre so to???

prešvicana, saj veš, jaz sem pa 47, tebe pa nikakor ne morem prešvinglat user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

03.12.2009, 15:09

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

jap, Zarja je 97, ti si pa 87  user posted image user posted image user posted image

a to je letnik al kr letauser posted image

letnik, letnik user posted image user posted image user posted image user posted image greha vredne user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

03.12.2009, 15:09

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Aaaaaaa???? Kakšne cifre so to???

prešvicana, saj veš, jaz sem pa 47, tebe pa nikakor ne morem prešvinglat user posted image user posted image user posted image

Aha šatra! Claro user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

03.12.2009, 15:14

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Babe malo sem zginla, mojauser posted image je kr prilila z mene. Odhajam domov pod tuš-katastrofa. Pridne bodite.user posted image

Horny Teddy

clock-img

03.12.2009, 15:15

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Zarči user posted image  user posted image  user posted image  sam, da je prišla. Pejd počivat user posted image

clock-img

03.12.2009, 15:16

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Babe malo sem zginla, mojauser posted image je kr prilila z mene. Odhajam domov pod tuš-katastrofa. Pridne bodite.user posted image

Zarja, drži se, se tipkamo kasneje... saj jaz tudi kmalu zgasnem domov oz. k frizerju

Važno je, da si zraven!"

clock-img

03.12.2009, 15:17

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

sej to je dobr ...a ne?

clock-img

03.12.2009, 15:21

clock-img

Fidolina

pencil-img

897

Zarja - če maš ti 12 let, še lulota od blizu videt  ne bi smela, kaj šele ti postopki user posted image user posted image user posted image !!!
Če jih maš pa 97, pa svaka ti čast user posted image .

clock-img

03.12.2009, 15:31

clock-img

Fidolina

pencil-img

897

Gigi user posted image .

Cel dan sem se zadržavala, ker si rekla, da nočeš objemčkov - zdj pa nisem več zdržala. Sorči.

clock-img

03.12.2009, 15:32

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

Horny Mausika dej povej kolk je tvoj user posted image  mlajši od tebe. Sem že mal pozabla user posted image . Ne zamert user posted image  me ta tvoj mladič vedno prav v smeh spravi user posted image . Men je ata Pierce B. vseeno bolj všečen user posted image

Horny je rekla...
user posted image
user posted image

p.s. moj user posted image  je starejši od mene...ampak tale "mladič" bo čez 20 let previ "hudič" samo kaj mi to pomaga ka bom čez 20 let jaz...

no sej tudi ata Pierce ni za odpis - on je v tistih pravih zrelih letih...

clock-img

03.12.2009, 15:43

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Gigi user posted image .

Cel dan sem se zadržavala, ker si rekla, da nočeš objemčkov - zdj pa nisem več zdržala. Sorči.

Fida srce dej, da še jst tebe mal poknudlam user posted image  user posted image .

clock-img

03.12.2009, 15:48

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Horny Mausika dej povej kolk je tvoj user posted image  mlajši od tebe. Sem že mal pozabla user posted image . Ne zamert user posted image  me ta tvoj mladič vedno prav v smeh spravi user posted image . Men je ata Pierce B. vseeno bolj všečen user posted image

Horny je rekla...
user posted image
user posted image

p.s. moj user posted image  je starejši od mene...ampak tale "mladič" bo čez 20 let previ "hudič" samo kaj mi to pomaga ka bom čez 20 let jaz...

no sej tudi ata Pierce ni za odpis - on je v tistih pravih zrelih letih...

Uuups sorry nisem vedla, da si tak user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A pol sva edine džombe, ki imava starejše? Sem bila čist ziher, da je tvoj mlajši, k ti skoz učke počivajo na omladincih user posted image .

Ampak veš. Tale tvoj Robi...kokrkolobrneš jih bo vedno imel vsaj 15 premal.

Ata Pirce je dobrodržeč user posted image . Sam pobrila bi mu tiste sivčke po prsih user posted image  ... Nooo populila....ah detajli user posted image

clock-img

03.12.2009, 15:59

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

Uuups sorry nisem vedla, da si tak user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A pol sva edine džombe, ki imava starejše? Sem bila čist ziher, da je tvoj mlajši, k ti skoz učke počivajo na omladincih user posted image .

Ampak veš. Tale tvoj Robi...kokrkolobrneš jih bo vedno imel vsaj 15 premal.

Ata Pirce je dobrodržeč user posted image . Sam pobrila bi mu tiste sivčke po prsih user posted image  ... Nooo populila....ah detajli user posted image

očitno sva res edini s starješim doma...no sej moje očke ne počivajo samo na mlajših (sej risanke tudi občasno gledam pa so za otroke)  mi počivajo tudi na tistih v zlatih - ups sivih letih, ata Pierce je že en od njih, pa recimo R.Gere je tudi dober, pa S. Connery ni švoh, hmm, ja pa da ne pozabim na ata Mel Colm-Cille Gerard Gibson-a user posted image  pa še kakšen bi se našel...

clock-img

03.12.2009, 16:57

clock-img

Naska

pencil-img

405

hoj, sem mislila bit tih pa me je gigi vprašala.
v glavnem - oči na mokrem mestu, kot se reče. strah. danes je bila krvavkasta sluz...
zdajle ni nič - samo kolkor se poznam - me jutri nič lepega ne čaka..

clock-img

03.12.2009, 17:16

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Naska saj veš kako je s temi izcedki...
Lahko so tudi dober znak. Vgnezditvena krvavitev. Kakšna počena kapilarca, hematomček, ki je še od punkcije ostal...
Držim pesti in močno upam, da je kaj od naštetega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fida tisto kar je Mišmiša pisala so okolobrnjene letnice rojstva. Zato pa pri meni ni dileme. Kokrkoli jo obrneš je še vedno 66 user posted image  user posted image  user posted image . Je ne morem zamaskirat user posted image

clock-img

03.12.2009, 18:10

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Zarja - če maš ti 12 let, še lulota od blizu videt  ne bi smela, kaj šele ti postopki user posted image user posted image user posted image !!!
Če jih maš pa 97, pa svaka ti čast user posted image .

ne....letnik 79, saj veš taboljši letnik...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

03.12.2009, 18:13

clock-img

mismis

pencil-img

10486

si pozabila name??? Moj je tudi starejši, tak letnik, ki ga tudi ne morem prešvinglati user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

03.12.2009, 18:42

clock-img

Naska

pencil-img

405

gigi, jaz upam, da je to, samo potem kolkrat se pa mislijo gnezdit, no!user posted image
potem bo pa lilo iz mene bom pa rekla - u mater - glej kolk se gnezdijo...

v glavnem - jest mam tut mlajšga, ko že o dedcih govorite...

clock-img

03.12.2009, 18:46

clock-img

Fidolina

pencil-img

897

Fida tisto kar je Mišmiša pisala so okolobrnjene letnice rojstva. Zato pa pri meni ni dileme. Kokrkoli jo obrneš je še vedno 66 user posted image  user posted image  user posted image . Je ne morem zamaskirat user posted image

Gigi - give me five. Jst tud ne user posted image .

clock-img

03.12.2009, 18:51

clock-img

alpog

pencil-img

480

Gigi, 66 je najboljši letnik!

clock-img

03.12.2009, 19:03

clock-img

Fidolina

pencil-img

897

Alpog - a si ti tud našauser posted image user posted image ?

clock-img

03.12.2009, 19:07

clock-img

Fidolina

pencil-img

897

Naska - držim pesti zate a. ORNK!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 19:08

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Naska - držim pesti zate a. ORNK!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi....ne daj se Naska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 19:53

clock-img

KIWI

pencil-img

251

Čer, punce

Matr ste pa naklofale dans, ni kaj. user posted image Pa temo ste tud zanimivo user posted image user posted image user posted image izbrale, ko sem brala sem kar dobre volje postala. user posted image
Ko ste že pri letnicah, Mismis, jaz pa sem zgleda skozi isto stara (beri mlada!!!!)user posted image user posted image user posted image , daj, saj lahko popraviš na seznamčku, jih štejem 42 in pol, (pa ne na glas govortuser posted image user posted image )............hja, kaj čemo, pa moj user posted image je tud mlajši...pa rajš ne povem kolkuser posted image pssst...10 let...psssst!!!!!!

Naska, ne se dat, saj veš, da vse navijamo, pa veš da je lahko kaj druga, kot je Gigi rekla!!! No, Gigi, kako kaj?

Tanja, braaavo, user posted image user posted image user posted image , lepa beta!

Zarja, naj se hitro izlije user posted image , pri meni je prav čudna, v torek dopoldan malo, popoldan bolj švoh, včeraj mal več, danes zjutraj kar ornk, zdaj popoldan pa sam na papirju. Kdo bi vedel....user posted image

clock-img

03.12.2009, 20:41

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

ja slavnostno, pa še jaz grem danes k frizerju, da bom lepa za ju3

kam pa kam? Jaz bom jutri tudi lepa....Gigi pa prideš? Si si premislila?

pa saj ti si že danes lepa user posted image , koliko olepšave pa še potrebuješ?

a? Bi me morala videt? Skuštrana, skodrana, z rdečim spraskanim nosom, solznimi očmi.....čist za odpis....user posted image

pa vendar tako polna notranje lepote user posted image

ljubavi user posted image user posted image user posted image

Čakite se babe sfrizirane da dobite dva takale kot jih imam jaz, bo frizer enkrat na pol leta in vmes vas bo glava srbela od svinarije, vse vam populijo, pa vsa sivina ven seka....user posted image user posted image So pa luštni ja!!! user posted image user posted image user posted image

letnik 66..Hmmm moja sestra je 66...

Mišmiš, Žiži, dejta rečt en dan drug teden, men se pije...

Špelca in Mihec 9.2.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem