IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
No, še toliko. Jaz sem trenutno na "vroči liniji" s kliniko v Pragi.
Od dne, ko sem dobila njihovo pošto, da pri njih delajo postopke do DOPOLNJENEGA 48 LETA - veliko bolj mirno spim. Saj, če bi imela kakšnega malega lumpka, že doma - ne vem če bi o tem razmišljala - tako pa pri meni (pri naju ) ni nobenega dvoma v to.
Kaj ve mislite? Darovane celice?
če imaš možnost potem jo izkoristi!
Jaz vem, da če ne bi imela že mladičkov doma da bi sigurno vztrajala tolko časa kolikor bi se dalo!
Je pa zanimivo kako sama pri sebi postavljam mejo do kdaj bom (bova) poskušala, najprej sem rekla do 35 pa ma da rata, ker potem bom pa že prestara za vse, pri 35 sem rekla no ja do 37 bi pa res lahko še poskušala, no potem se je meja postavila na 40, zdaj si je pa nekako ne postavljam več, lansko leto sem rekla da če mi ne rata do konca leta da potem pa ziher ne, in kje sem zdaj? ja še kar upam in čakam da si naju izbere še ena pikica in ostane pri nas!
Torej Fidolinca ti kar pogumno v boj, bomo navijali 300/uro!
Me pa nekaj zanima: kako pa tvoja okolica gleda na to vajino željo? Pri meni pa jih imam 41 so mnenja razdeljena, resda ne obešam na veliki zvon da poskušamo, ampak med tistimi ki vedo je pa velika razlika. Enim se zdi to čisto fajn, enim pa povsem neverejetno

. Pri predzadnjem SS mi je kolegica ko sem ji povedala kaj se je zgodilo vsa presenečena rekla da če sem res mislila obdržat??
Torej meni se zdi darovana celica povsem sprejemljiva!
no zdaj grem pa delat, drugače še za žemljo ne bo