Zadnji članki

Kako otroka naučimo smučati?
Sneg je za otroke velika zabava in smučanje prav tako, vendar le, če so starši pri učenju smučanj...
Koristne povezave

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si ...
Mamica po porodu
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

), da vam mladičkom kaj modrosti posredujemo
!! Si ji pa res lepo napisala!! Bom pa mogoče zdaj izzvenela kot ata Reš,...ko se vidi, da so vaše celice res slabe, da ne pride do oploditve, vgnezdenja...ne čakajte predolgo na čudež...Mogoče res ni lahko sprejet, da otrok ne bo čisto tvoj...ampak jaz vam povem, ko mi sedaj brcka po bušiju niti pomislim ne, da ni čisto moj. Nosim ga kot sem moji princeski, brca kot oni dve...počne vse, da je čisto in samo moj!!! Glede lepote pa, očka je krasen...kar se pa mame tiče, bo pa lahko samo na boljšem
, ki morajo prit, čimprej pridejo!!!
Sem jezna.
. Za to je vredno navijat!!!!!!!!!
danes prišla, klicala v MB za pingota in imamo prvi UZ v ponedeljek 12.4.
!
ali nove...Pomembno je, da so lesene. Nima nobene veze v katero smer so obrnjene.. Jaz jih imam: glava kuhovnice na levi in zgoraj. Prekrižam jih na sredini. So v ležečem položaju (btw kako bi jih pa pokonci postavila?
.
Ooohhh, dons sem tako dobro spala, da sem še zdaj na pol v komi
.
!
še dobro da me dva dni ne bo v službi! aleluja
čakamo
. Ona, ona bo kriva
.