writing-img

RE: Nakup avta - da ali ne?

clock-img

23.11.2009, 20:29

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

kaj pa polski fiat 126 P, coupe, rumena barva?

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

23.11.2009, 20:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.12.2009, 21:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada
Morda bi bilo pa pametneje kupiti avto za 500€ (ki bi še šel čez tehnični pregled) in upati, da bo zdržal čimdlje (in četudi se mu kaj zgodi, ne bo nobene panike)?

Takega bom pa jaz v kratkem verjetno prodajala ... hočeš? Je ravno tehničnega naredil ... zdržal bo pa itak še dooolgo, ker je Nissan še iz stare garde user posted image

Ponudba s fotografijo, opisom in (zadnjo!) ceno na lisicka.dada@gmail.com. Prosim. Da še možu zvečer pokažem (poleg fotografije od Micre, Ceeda in ostalega). user posted image

Za vsak slučaj, če se še nista odločila, ga zdaj čisto zares prodajava: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3379304&show=1 user posted image

p.s.: za ceno se da še kaj zdilat user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 21.12.2009 21:04:20 >

clock-img

22.12.2009, 08:22

clock-img

pikica*

pencil-img

2050

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Za vsak slučaj, če se še nista odločila, ga zdaj čisto zares prodajava: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3379304&show=1 user posted image

p.s.: za ceno se da še kaj zdilat user posted image

Težko bosta tole spravila v promet. Midva sva z velikimi mukami prodala Toyoto Avensis, ki je bila bistveno novejša (letnik 2000) in tehnično v top stanju in to za bogih 1.800€.

clock-img

22.12.2009, 08:35

clock-img

Anonimen

Saj ne računava, da ga bova prodala za ta denar ... si morš pač malo manevrskega prostora pripravit ... itak je pa ta avto zelo primeren za kakega frišnega sp-jovca (keramičarja, vodovodarja itd) ali za kako familijo ki gradijo pa jim je družinskega avta škoda za vreče cementa vozit, ker ima velik partljažnik, vlečno kljuko in strešne nosilce ... pa še tovorne amortizerje zadaj ...

clock-img

22.12.2009, 14:21

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Jaz bi imela onega drugega v vrsti user posted image  prav tako beli user posted image

clock-img

22.12.2009, 14:26

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Lisička, glede na to, da avta ne potrebuješ....raje 107 EUR (+bencin, +servis, +vinjeta itd) vsak mesec na Kajmane nalagaj.....user posted image

clock-img

22.12.2009, 14:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Jaz bi imela onega drugega v vrsti user posted image  prav tako beli user posted image

Ja tistega imamo pa zdaj user posted image in je res špica.

clock-img

22.12.2009, 16:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem