Od zdaj naprej pa ne rabimo več budilke, saj naš mali Tin si že brusi glasilke! Težak 2760g in velik 47 cm je osrečil atija Igorja in mamico Nino
ninček 1 - čestitkeeeeeeeeee! Dobrodošel Tin! Meni je pa danes tudi dolgčas. Sicer kuham kosilo, ampak sem sama. Pa tko sovražim bit sama, meni vedno rabi družba. Se mi pa ne gre po trgovinah, ne gleda se mi TV, še najboljš, da si upalim kako muziko pa začnem kaj pucat. Pol bom pa spet jamrala, ker mi bo dol tiščalo - nikol prav. Čeprav sva se glih z mojim pogovarjala, da je šla tale nosečnost najlepše skozi, nisem ma niti četrt tolk tečna , kot v prvo - no, sej mogoče bom v teh dveh tednih še za nazaj nadoknadila. To je pa zato, ker sem bla vse do zdej na polno zaposlena, služba, opravki, 2 mala otroka, pol pač nimaš časa tečnarit, zdej sem pa sama sebi odveč, k sem vse zrihtala. No, ne še čisto vse, še poštarja počakam, pol grem pa najedat teti na CSD, ker mi še vedno niso poslali odločbe, jaz pa že cel teden na porodniški. Tokrat so si pa res malo preveč časa vzeli, jih mam na sumu, da so me zal,ožili v enmu predalu

.