Dobro jutro punce! Spet je ponedeljek .... in nov teden.
Hehehe, ja, jaz sem tudi bolj kosmata po trebuhu .. pa se mi zdi, da se mi tudi počasi na rahlo dela črta ... ali so dlake?!
Ne vem, ker sploh ne vidim dobro.
Sicer pa britje - tudi pri meni je kriza - kar težko je že, pa nič ne vidim, spodaj se kar malo na slepo pobrijem. Noge pa imam sedaj kar kosmate ... itak je zima, pa itak imam blond in tanke dlake, tako da ... ne bom se še zaradi tega sekirala.
Mene pa zdaj kar stalno na desni strani malo nad medenično kostjo boli ... čudno je, včasih sploh ne morem vstati. Hm ... radosti nosečnosti.
Slomak, ne sikiraj se, meni včasih noro brca, potem pa 2 dni skor nič ... potem pa spet začne ... sem ugotovila, da nekako kar vsak teden po dva dni bolj počiva. Na začetku sem bila panična, sedaj pa sem že navajena. Če čutiš vsaj malo, karkoli, potem je ok. Če pa boš vseeno v skrbeh, pa da ne bo bolje npr. jutri, pa pokliči G, da pogledajo. Ampak verjamem, da je vse ok!
Hm, jaz sem sedaj pridelala 6 kg ... ne vem, zdaj so začele kar hitro iti gor. Prej 4 v celi nosečnosti, zdaj pa 2 v 2h tednih. Kaj šele bo? Ampak ne vem, se mi zdi, da se nič ne vidi, tako da se ne sikiram. Čokoladi in sladkarijam se ne odpovem!
Še nekaj me zanima, če mi lahko katera, ki ima že izkušnje svetuje: namreč, zanima me, kakšen kompletek za iz porodnišnice naj pripravim? A ti tam sestre pomagajo obleči
, ali ga moraš sam? Namreč jaz sem čisto brez izkušenj, pa nočem potem nekaj takega s sabo vzeti, da ga bom težko oblekla. Glede na to, da bo februar, bo naše
verjetno treba kar malo bolj obleči. Sicer imam en puloverček in hlačke, pa ne vem, ali bom to lahko gor spravila. Pa kaj naj mu še spodaj oblečem in čez?! Uf, danes nisem spala od 4h do 6h in sem premišljevala take stvari. Res bi bila vesela vašega nasveta, oz. da poveste v kaj jih boste ve oblekle.
No, zdaj grem pa počivat ... spet
Upam, da bova z mami že danes smrekico okrasile, da bo vsaj kaj za delat ...
Lepo se mejte in lep dan, zadnji novembrski!