29.01.2010, 14:07
350
3. Ženska se plazi – pomika po prostoru po vseh štirih. Dobro je, če si pred tem zaščiti kolena in dlani. To dela 20 minut.
Omenjenim vajam posvetimo 1–2 dni. Po navadi zadostuje že en dan. Naslednji dan preverimo lego otroka. Če se otrok ni obrnil v pravilno lego, vaje drugi dan ponovimo.
Včasih kljub našemu prizadevanju otrok vztraja v svojem izbranem položaju. Plod take lege nikoli ne zavzame brez razloga. Odvisna je od materinega telesa, dela, ki ga mati opravlja, gibanja, dražljajev iz okolice, od popkovine, prostora v maternici, od mesta posteljice …

držimo pesti
No, zdej pa tut nimam več veliko časa, da bi se lotila česa velikega. Edino za sladico vem, kaj bom spekla
... in konec meseca ga kar 3 dni ne bo domov (je rano tako naneslo da ima skupaj dežurstva)... jaz pa sama z
že takoj na začetku... se mi bo zmešalo
... me je res strah kako bo šlo... joj sem mu kar malo zamerila
... Pol ko mu pa očitam, pa mi odvrne, da kar naj bom tiho... da če želiva cel minus in sprotne stroške pokrit mora bit tako...
...
.
, cunjice perem, da bom čez vikend vse pripravila, ker zna se kaj zgodit v torek, če mi bodo bejbiko preveč znervirali...