Eno vprašanje punce: kako se hladno sterilizira?
sm namreč kupla škatlico za dudo (od chiccota) in na zadnji strani piše, da priporočajo hladno steriliziranje. Zdej pa ne vem kako naj to nardim oziroma kaj mi svetujete?
sem totalno neuka user posted image user posted image
Nisem 100%, predpostavljam pa, da s sterilizacijsko tekočino, vem, da Chicco ima neke velike flaše s temi tekočinami. Ma jaz nisem nikoli uporabljala, tudi škatlico sem tudi zdej kar malo prekuhala skupaj z dudo. Drgač pa sterilna je glih un moment, čim jo boš obrisala, al pa dala na mizo posušit - adijo sterilnost

Drugače imam jaz un sterilizator za v mikrovalovko, ker smo ga v taprvo ful uporabljali (mulc je kakih 6x/dan pil moje mleko iz flaše) in smo sterilizirali flaše, nastavke za dojenje in cuclje, dudico pa sem tam notri samo 1x, ker mi je ratala taka čudna, kot bi izgubila prožnost, zato sem jo tudi zdej kar v loncu prekuhala.
Včeraj me je prvič neka panika prijela... kr neki no... da kako bo to šlo (porod) k je user posted image tako velik (4kg), pa da ne bo nikoli več tako kot prej... ahhh. Če ima človek preveč časa pol razmišlja neumnosti...
To se pa tudi jaz strinjam, čim mamo viška časa, sam kake neumnosti mislimo. In itak, nikoli več ne bo tako, kot prej, LEPŠE BO!
Jaz imam pa probleme s kislino, ki mi hodi gor in me sili na bruhanje, pa tega nisem imela v nobeni prejšnji nosečnosti. Me matra že cel mesec, vačsih bolj, drugič manj, neodvisno od tega, kaj jem. Najhujše je seveda zvečer, me je prav strah it spat in ponoči, če se zbudim včasih kar vstanem in pridem na računalnik al TV gledat, ker imam občutek, da če se vležem, bom bruhala. Ne pomaga niti močno dvignjeno vzglavje, se moram prav usest in pol kar kake pol ure sedim na postelji, če ni boljš, pa vstanem

Govorice so, da če te zgaga in kislina, bo otrok imel veliko las, ma s tem, kar se zdej meni dogaja, bom rodila malega medveda, če je res kaj na temu