Dober večer, punce moje drage.
Vidim, da vsem diši sladko. Meni tudi, nenormalno. Se ne spomnim, da bi mi v prejšnjih nosečnostih sladkarije delale take lušte. Iz laboratorija pa me od srede še niso poklicali, tako da močno upam, da pa mi mogoče tokrat ne bo treba v cukrarno (moj in svakinjin ljubkovalni naziv za diabetološko ambulanto
). Srčno upam.
Spet polno pikapok in najlepših želja našim Twixy, Kori in Punshi. Dejmo zdržat še malo. Pa vsem ostalim tudi: noge skup!
Se nisem nič kaj dosti javljala te dni, ker sem v službi dežurna (beri: na telefonu 24 ur), pa sodelavc je zbolel in sem imela nepopisno veliko dela, zadnje dva dni sem tam občepela kar po 12 ur, pol smo pa včeraj po teh 12 urah šli še na tastov rojstni dan. Pa je blo pol res preveč, sem se res še komaj držala pokonci. Pikica v trebuščku je pa pridna, redno brca in opozarja nase mamici pusti spat,.. Zaenkrat. Edino nosim še kar visoko, se trebuh še ni nič spustil in posledično se kar hitro zadiham, ker mi pritiska na pljuča.
Pa smo se včeraj pogovarjali z otrokoma o imenih za novo prihajajočega člana/članico, pa pravi Draž, da misli, da bo kar fantek. "Ja zakaj pa?". "Ja, ker smo kupli pajacka na Pooh-ja, ki nima nič rožic gor "
(drgač je pajac tak nevtralen, rdeč pa rumen)
Zdej pa še nedvomno naša anekdota tedna, da vas malo nasmejim:
se je danes odločil, da je Draž dovolj star, da podeduje vse do sedaj nedotakljivo škatlo z njegovimi priljubljenimi igračami.
: "Veš Draž, to so bile nekoč očkove igrače..." ...sledi nepopisno navdušenje.... Draž: "Kajne očka, da si se ti igral z njimi, ko si bil še... majhen!"
: "Ja" Draž: "Takrat, ko so bli še dinozavri, kajne?"
Čakam noč
< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.12.2009 21:43:13 >