IZVIRNO SPOROČILO: ninček1
Jutro punce!
Ne vem kaj naj naredim.Nenormalno me boli trebuh. 2 cm pod popkom..kot, da bi me mišice bolele, vendar nisem nič takega delala.Najhuje je, ko se vstanem iz postelje ali obrnem, ali naredim kakršnikoli gib, kjer sodelujejo mišice v trebuhu.Ponoči sem čutla, da me je bolelo tudi ko se je mali premikal.
Nočem delat panike, ker mislim, da je to od raztezanja trebuha, vendar sem vseeno zjutraj klicala v porodnišnico, pa mi je rekla da po telefonu težko kaj reče in da se naj pridem pokazat.
Ne vem al naj grem al ne, ker mi drugače res nič ne manjka in tudi ko hodim me nič ne boli, le občutek je taki, kot , da bi npr včeraj celi dan ful kašljala, danes pa me zato mišice v trebuhu tako bolijo.
Mislim, da je celo ena od vas pisala, da jo tudi trebuh v predelu popka boli...mislim, da jada...Kake bolečine maš ti?kako dolgo te boli?te boli če napenjaš mišice?
Ninček,, ja, mene je bolel, sam pol sem res ful počivala, celo popoldne ležala in šla spat, zjutraj je blo ok. Mene je bolelo tudi ja, malo pod popkom, pa sam popek ... u glavnem, predel tam okrog. Mene ni kot mišice, ampak bolj taka pekoča bolečina, kot da se bo koža strgala. Verjetno je res od raztezanja, ali pa se mali tako čudno postavi ... ne vem. Itak sem pol pila magnezij ... u glavnem, zdaj je dobro. Sem pa bila tisti dan precej pokonci. Ne vem, malo počakaj, če pa ne neha bolet, pa se pojdi pokazat. Ampak pomoje, če ni huje, potem je res kakšno raztezanje, koža itd.
Jaz sem bila na začetku bolj panična in sem takoj klicala, zdaj pa najprej počakam en dan in če pol ni dobro, kličem. Ampak je še vedno bilo pol vse ok, samo počivat je treba veliko, če so težave.
Pa vseeno držim pesti, da čim prej mine!!!!